25/12 2020

Medie: Mainz kan udnytte Bo Svensson-klausul

Mainz vil angiveligt have Bo Svensson som ny cheftræner, og ifølge Kicker har Bundesliga-klubben en klausul til at købe danskeren fri for godt 11 millioner kroner.

Mainz vil angiveligt have Bo Svensson som ny cheftræner, og ifølge Kicker har Bundesliga-klubben en klausul til at købe danskeren fri for godt 11 millioner kroner.

Bo Svensson forlod i sommeren 2019 en stilling som U19-træner i Mainz til fordel for jobbet som cheftræner i østrigske FC Liefering, men nu kan han være på vej tilbage til Mainz.

For nylig erfarede Sport1, at Bo Svensson er topkandidat til at blive ny cheftræner i Mainz, der i september fyrede Achim Beierlorzer, hvorefter assisten Jan-Moritz Lichte har haft ansvaret, men heller ikke har fået klubben tilbage på sporet.

Skulle Mainz ende med at ville have Bo Svensson, er klubben ifølge Kicker ikke afhængig af, at Liefering slipper danskeren. 

Det tyske medie skriver nemlig, at Mainz fik lavet en form for tilbagekøbsklausul på 1,5 millioner euro, hvilket svarer til godt 11 millioner kroner, og dermed vil Liefering altså være nødt til at slippe sin danske cheftræner, hvis Mainz benytter sig af klausulen.

Som aktiv spillede Bo Svensson i Mainz fra 2007 til 2014, mens han efterfølgende har haft forskellige roller omkring klubbens førstehold, inden han fik ansvaret for flere forskellige ungdomshold.

Mainz ligger næstsidst i Bundesligaen med blot seks point for 13 kampe.

Læs også

Medie: Bundesliga-klub vil hyre Bo Svensson

Bo S: Dansk tilbud kræver stor overvejelse

Liefering om FCK-rygte: Slipper ikke Svensson

FCK-emne: Jeg er klar til det næste skridt

Svensson på FCK-blokken: Et interessant job

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0