30/1 2023

Medie: Levski Sofia afviser bud fra Brøndby på landsholdsspiller

Ifølge bulgarske medier har Levski Sofia afvist et bud fra Brøndby IF på omkring 15 millioner kroner for Panama-landsholdsspilleren Jose Cordoba. 

Ifølge bulgarske medier har Levski Sofia afvist et bud fra Brøndby IF på omkring 15 millioner kroner for Panama-landsholdsspilleren Jose Cordoba. 

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
I dag 14:00

BIF

vs

VFF

Brøndby IF præsenterede mandag tilgangen af Rasmus Lauritsen fra Dinamo Zagreb som en form for erstatning for salget af Andreas Maxsø, men det stopper ikke nødvendigvis ved den handel. 

Ifølge de bulgarske medier dsport.bg og Darik Radio har Brøndby nemlig lagt et bud på Levski Sofias forsvarsspiller Jose Cordoba på 21 år. 

Mediet mener at vide, at BIF har budt i omegnen af 15 millioner danske kroner for Panama-landsholdsspilleren, men det tilbud skulle den bulgarske klub dog have afvist. 

Det beskriver mediet, at klubbens ejer Nasko Sirakov har bekræftet overfor dem. 

Videre skriver dsport, at Sofia skulle have modtaget flere tilbud for Cordoba fra andre interesserede bejlere end BIF, men beslutningen er landet på ikke at ville sælge i januar. 

Klubben er presset af skader i forsvaret forud for forårssæsonen nemlig, og det besværliggør salg på den position. 

Cordoba har tre landskampe på cv'et for Panama, som han debuterede for i marts 2022, mens han i sin bulgarske klub har spillet 48 kampe siden sin ankomst i sommeren 2021. 

Læs også

Avis: Hammarby afviste stort Brøndby-bud på stopper

Lauritsen klar for Brøndby: Vil spille med i toppen af dansk fodbold

Officielt: Brøndby køber Rasmus Lauritsen

Officielt: Maxsø forlader Brøndby og tager til USA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0