31/1 2023

Medie: Jorginho-salg afhænger af Enzo-handel

Chelsea er angiveligt kun villige til at slippe Jorginho, hvis klubben formår at lande en aftale med Benfica omkring Enzo Fernandez.

Chelsea er angiveligt kun villige til at slippe Jorginho, hvis klubben formår at lande en aftale med Benfica omkring Enzo Fernandez.

Primeira Liga

26. runde
I dag 17:00

RA

vs

BEN

En vild Deadline Day er under opsejling i Premier League.

Flere klubber lader til at have planer for at styrke sig på transfervinduets lukkedag - heriblandt Arsenal, der ifølge flere engelske medier har sat jagten ind på at købe ind hos lokalrivalerne.

Medier som The Athletic og Sky Sports beretter således, at The Gunners ønsker at købe Jorginho fri i Chelsea, der ikke har formået at lande en kontraktforlængelse med italieneren, hvis nuværende aftale udløber til sommer.

Arsenal-træner Mikel Arteta er angiveligt desperat efter at få tilført en ny midtbanespiller til truppen, og da det ikke er lykkedes for London-klubben at lande en aftale med Brighton omkring Moises Caicedo, har Arsenal nu valgt at fokusere på en mulig Jorginho-handel.

The Athletic skriver dog, at Chelsea kun er villige til at sælge Jorginho, såfremt klubben lykkes med at købe Enzo Fernandez fri i Benfica. 

Dermed lader der altså til at blive nok at følge med i omkring Premier League på Deadline Day.

31-årige Jorginho har spillet i Chelsea, siden han skiftede til klubben fra Napoli i sommeren 2018. 

Læs også

Medie: Arsenal er interesseret i Jorginho

Jorginho-agent bekræfter kontraktforhandlinger med Chelsea

Jorginho vil blive: Jeg elsker Chelsea

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0