16/1 2022

Medie: FCK og FCN jagter svensk stortalent

FC København og FC Nordsjælland er angiveligt med i kampen om 16-årige Jardell Kanga, der tidligere har prøvetrænet i FC Barcelona.

FC København og FC Nordsjælland er angiveligt med i kampen om 16-årige Jardell Kanga, der tidligere har prøvetrænet i FC Barcelona.

Tilbage i november bekræftede Brommapojkarnas sportschef, at danske topklubber er interesseret i stortalentet Jardell Kanga.

- Jardell har altid, siden han var lille og kom til BP som 11-årig, sagt: 'jeg vil være professionel'. Han er vældigt målrettet, så jeg tror, det bliver svært at holde ham fra at flytte, og der er flere klubber interesserede. Det er også andre klubber, topklubber i Danmark eksempelvis, lød det fra sportschef Peter Kisfaludy.

Det svenske medie FotbollDirekt erfarer nu, at der er tale om FC København og FC Nordsjælland, som tidligere kæmpede om den norske juvel Andreas Schjelderup. Den kamp vandt FCN som bekendt.

FotbollDirekt skriver, at FCK og FCN er med i billedet i forhold til Kanga, men Bundesliga-klubben Leverkusen nævnes også som en varm bejler til det offensive talent.

Jardell Kanga har tidligere været til prøvetræning i Barcelona og har trods sin unge alder fået et gennembrud på førsteholdet i Brommapojkarna.

I 2021 spillede han ifølge svenskfotboll.se 22 kampe og scorede fem mål i den tredjebedste række.

Læs også

15-årig juvel var i Barca: SL-topklubber jagter

Medie: Danske topklubber jagter svensk juvel

Barca testede 15-årig svensker: Heftigt

Barcelona vil se Brommapojkarna-komet an

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0