26/8 2021

Medie: Ex-FCN'er bedt om at forlade Brann

Ifølge norsk TV2 er den tidligere FC Nordsjælland-back Mathias Rasmussen blevet bedt om at finde sig en ny klub på grund af sine udtalelser i sagen omkring skandalefesten i klubben.

Ifølge norsk TV2 er den tidligere FC Nordsjælland-back Mathias Rasmussen blevet bedt om at finde sig en ny klub på grund af sine udtalelser i sagen omkring skandalefesten i klubben.

Den norske Eliteserie-klub Brann har været i vælten i den seneste tid, efter en større gruppe fra klubbens førstehold holdt efterfest på klubbens stadion.

Den fest har siden trukket store overskrifter, og torsdag kunne norske medier berette, at en mand er sigtet for voldtægt i forbindelse med festen.

Samtidig har tre spillere forladt klubben, og nu lader det til, at en fjerde er på vej ud.

Det drejer sig om den tidligere FC Nordsjælland-back, som ifølge norsk TV2 skulle være blevet bedt om at finde sig en ny arbejdsgiver.

Årsagen findes angiveligt i, at Brann skulle have instrueret sine spillere i ikke at udtale sig kritisk om klubbens håndtering af skandalen, og det skulle Rasmussen have gået imod, da han til VG fortalte, at han støttede den fyrede Kristoffer Barmen.

- Jeg kan bare svare for mig selv og sige, at jeg synes Barmen er en fantastisk spiller og person, og jeg synes absolut, at han skulle være i klubben. Men det er ikke mit ansvar, lød det fra 23-årige Rasmussen.

Kommentaren skulle have faldet cheftræner Eirik Horneland for brystet, og han skulle have reageret stærkt på Rasmussens udtalelser.

Desuden skriver TV2, at Rasmussen i et ikke publiceret interview skulle have fortalt, at spillerne følte sig presset til at stå frem med navns nævnelse.

I Brann er danske Jimmi Nagel Jacobsen sportschef, og han vil ikke kommentere, hvad klubben taler med sine spillere om.

Læs også

Brann om voldtægts-sigtelse: Dybt tragisk

Efter Brann-fest: Mand sigtet for voldtægt

Politi undersøger også voldssag til Brann-fest

Ni Brann-spillere undskylder for skandalefest

Fyret Brann-spiller overvejer retssag

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0