12/5 2021

Medie: Bodø har budt 7,5 mio. på Warming

Ifølge B.T. har den norske mesterklub Bodø/Glimt budt 7,5 millioner kroner på Lyngbys Magnus Warming, hvis repræsentanter lige nu forhandler i Norge.

Ifølge B.T. har den norske mesterklub Bodø/Glimt budt 7,5 millioner kroner på Lyngbys Magnus Warming, hvis repræsentanter lige nu forhandler i Norge.

VG skrev tidligere onsdag, at norske Bodø/Glimt har budt et tocifret millionbeløb i norske kroner på Lyngby-angriberen Magnus Warming, og nu melder B.T. så, at buddet lyder på 7,5 millioner kroner med en 'større' videresalgsklausul.

Det er ifølge avisen et bud, der er for godt til at sige nej til, efter Lyngby ellers angiveligt har afvist bud på én og fem millioner kroner.

Magnus Warmings repræsentanter skulle lige nu være i Norge for at forhandle de personlige detaljer i aftalen, skriver B.T.

Lyngbys talentchef, Nicas Kjeldsen, ville ikke bekræfte overfor VG, at Bodø/Glimt havde budt på Warming, men han indrømmede, at der er stor interesse for angriberen.

20-årige Magnus Warming har i sæsonen spillet 30 kampe for superliganedrykkerne, og det er blevet til i alt seks mål og tre oplæg.

Han kom til klubben fra Brøndbys ungdomsafdeling i begyndelsen af 2020 og har i alt 39 kampe for Lyngby på CV'et.

Warming har en enkelt kamp for Brøndby blandt meritterne, da han fik ti minutter i mesterskabsspillet i 2017 i et 0-3-nederlag til SønderjyskE.

Læs også

Droppet i BIF: Rapfodet spids jagter SL-succes

Lyngby-debutant lynede: Betyder utrolig meget

Warming vil udvikles af Superliga-spilletid

CV: Warming havde fået begrænset spilletid

Bekræftet: Lyngby giver ung BIF'er til 2023

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0