28/11 2022

Medie: Benzema kan teknisk set spille for Frankrig

Ifølge franske RMC Sport er det muligt for Karim Benzema at tilslutte sig Frankrigs VM-trup, såfremt han skulle blive sin skade kvit, hvilket noget tyder på, han gør.

Ifølge franske RMC Sport er det muligt for Karim Benzema at tilslutte sig Frankrigs VM-trup, såfremt han skulle blive sin skade kvit, hvilket noget tyder på, han gør.

Det var et stort nederlag for Karim Benzema, da det for et par uger siden stod klart, at han ikke ville blive klar til VM.

Ballon d'Or-vinderen skulle efter alt og dømme have haft en sidste tur på den store verdensscene, men en lårskade fik i 11. time Real Madrid-stjernen til at melde afbud.

Nu erfarer franske RMC Sport til gengæld, at der kan være en åbning for Benzema, hvis genoptræning går noget hurtigere end først antaget ifølge flere spanske medier.

I og med den 34-årige angriber var registreret i Didier Deschamps 26-mand store bruttotrup, og der ikke blev udtaget en afløser for franskmanden, kan han ifølge FIFA-reglerne godt spille ved slutrunden.

Karim Benzema var ikke med til at vinde VM-guld i 2018 med det franske landshold, da han var fravalgt for landsholdet grundet sexvideo-sagen med holdkammeraten Mathieu Valbuena.

Til VM i 2010 var Karim Benzema end ikke udtaget for landsholdet, da han blev set som en disharmonisk spiller af daværende landstræner Raymond Domenech.

Derfor vil VM 2022 blive det blot andet VM, som Karim Benzema spiller i, hvis han skulle blive klar.

Læs også

Tchouameni afviser: Ikke bedre stemning uden Benzema

Ingen afløser Benzema: 25 spillere er rigeligt

Benzema reagerer på VM-exit: Skal tænke på holdet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0