12/8 2022

Medie: Barca vil af med Depay eller Aubameyang

Barcelona har en angriber for meget og er indstillet på at sige farvel til enten Memphis Depay eller Pierre-Emerick Aubameyang.

Barcelona har en angriber for meget og er indstillet på at sige farvel til enten Memphis Depay eller Pierre-Emerick Aubameyang.

La Liga

17. runde
I morgen 20:00

BET

vs

BAR

Barcelona har gang i et vildt transfervindue, og klubben har behov for at sige farvel til løntunge profiler for at få økonomi til at registrere de nye spillere.

Efter ankomsten af Robert Lewandowski er der for mange centrale angribere i truppen, og derfor arbejder klubben på at sige farvel til enten Memphis Depay eller Pierre-Emerick Aubameyang.

Flere spanske medier, blandt andre Sport, samt transferguruen Fabrizio Romano, meddeler, at det mest sandsynlige er, at Depay forlader klubben. 

Barcelona er indstillet på at ophæve kontrakten med Depay for at slippe for hollænderens høje løn, og Depay meldes tæt på at nå til enighed kom en kontrakt med Juventus.

Aubameyang kom til Barcelona i januar og gjorde det glimrende i foråret, og han meldes på vej tilbage til Premier League, hvor Chelsea meldes interesseret i ham. 

Barcelona er indstillet på at sige farvel til en af de to angribere, men angiveligt også kun den ene, da den anden er tiltænkt en rolle som backup for Lewandowski. 

Barcas cheftræner Xavi Hernandez skulle være mest indstillet på at beholde Aubameyang.

Læs også

Rygtetid: Juventus jagter Memphis Depay

Avis: Aubameyang er interesseret i Chelsea-skifte

Medie: Juve tilslutter sig jagten på Depay

Medie: Xavi har bedt Depay lede efter andre klubber

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0