6/5 2021

Medie: Barca og Aguero-lejren har holdt møde

Sky Sports oplyser, at Barcelona og Sergio Agueros repræsentanter har holdt et indledende møde om et skifte til den spanske storklub til sommer.

Sky Sports oplyser, at Barcelona og Sergio Agueros repræsentanter har holdt et indledende møde om et skifte til den spanske storklub til sommer.

Da argentinske Sergio Aguero for et par måneder siden fortalte, at han til sommer vil væk fra Manchester City, var de spanske medier hurtigt ude og kæde ham sammen med Barcelona.

Nu er det dog ikke længere kun den spanske mediemølle, som skriver om kontakten mellem de to parter.

For nu skriver Sky Sports, at Barcelona og Aguero-lejren har holdt møde om de indledende forhandlinger, som til sommer skal sende argentineren til Barcelona.

Den spanske storklub har i den grad problemer med økonomien, men Aguero har kontraktudløb til sommer, så det er kun lønnen, som Barca skal forhandle sig frem til.

Hertil oplyser transfereksperten Fabrizio Romano dog, at Aguero er villig til at gå ned i løn for at komme til spille med sin landsmand, og gode ven, Lionel Messi, i næste sæson. 

Aguero har været plaget meget af skader i denne sæson, men senest kom han på tavlen i weekenden, da Manchester City slog Crystal Palace.

Læs også

Tilbagevendt Aguero: Jeg er klar til PSG-brag

Guardiola om Aguero-scoring: Sikke en spiller

Guardiola: Fint hvis Aguero vælger PL-klub

Aguero rygtes til Chelsea: Verdensklasse

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0