2/11 2021

Medie: Barca kan ikke registrere FCK-emne

FC Barcelona kan ikke registrere den 22-årige kantspiller Alex Collado i denne sæson ifølge Sport. Han er tidligere sat i forbindelse med FC København.

FC Barcelona kan ikke registrere den 22-årige kantspiller Alex Collado i denne sæson ifølge Sport. Han er tidligere sat i forbindelse med FC København.

La Liga

17. runde
I morgen 20:00

BET

vs

BAR

Alex Collado udtalte i sommer, at han ikke havde nogen intentioner om at fortsætte på FC Barcelonas reservehold. 

Han blev i sommer også registreret til at spille for førsteholdet, men blev sidenhen fjernet fra listen igen, da det trak op til en udlejning til Club Brugge eller Sheffield United. 

At Collado blev fjernet for listen skyldtes desuden også, at Barcelona havde svært ved at få lov til at registrere deres nyindkøb, hvorfor de forsøgte at komme af med flere ikke-nødvendige spillere. 

Udlejningen gik dog i vasken denne sommer, og derfor har han været rygtet væk til januar, hvor FC København blev nævnt som en af flere mulige lejere af Mundo Deportivo. 

Ifølge det spanske medie Sport kan Barcelona nemlig ikke genregistrere Collado, hvorfor de vil forsøge at udleje ham i vinterens transfervindue. 

Om det i så fald bliver FCK nævner mediet intet om, men sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen har tidligere udtalt til TV3+ om kantspilleren:

- Jeg kan ikke gå ind at kommentere på enkeltspillere, men vi ved, hvem han er. Han er en dygtig spiller, og det er vel det, jeg kan holde det til her. 

Læs også

PC: Barca-kant er dygtig - ser på Zeca-afløser

Medie: FC København jagter Barcelona-kant

Barca-midt: Returnerer ikke til reserveholdet

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0