25/10 2018

Maxsø og Zürich i stor skalp mod Leverkusen

Andreas Maxsø spillede fuld tid for Zürich, der torsdag aften sikrede sig en fremragende 3-2-sejr hjemme over Leverkusen i Europa Leagues gruppe A. 

Andreas Maxsø spillede fuld tid for Zürich, der torsdag aften sikrede sig en fremragende 3-2-sejr hjemme over Leverkusen i Europa Leagues gruppe A. 

Europa League Gruppe A

3. runde
FT

ZUR

3 - 2

LEV

44'
1 0
Antonio Marchesano
Mål
50'
1 1
Karim Bellarabi
Mål
54'
1 2
Karim Bellarabi
Mål
59'
2 2
Toni Domgjoni
Mål
78'
3 2
Stephen Odey
Mål

Torsdag aften havde Zürich en fin mulighed for at så godt som sikre sig videre avancement i Europa League, men der ventede en svær hjemmekamp mod Leverkusen. 

Begge mandskaber havde vundet begge deres første opgør i gruppen, og der ventede derfor en direkte duel om førstepladsen i Europa Leagues gruppe A. 

Andreas Maxsø var endnu en gang at finde i startopstillingen for Zürich, og han kunne se frem til særdeles kompetent modstand, da talentfulde Leon Bailey startede på toppen for tyskerne. 

Første halvleg så længe ud til at ende målløs, men i halvlegens sidste minut dukkede Antonio Marchesano op tæt under Leverkusen-målet, og italieneren scorede sikkert til 1-0. 

Kort inde i anden halvleg fik gæsterne bragt balance i regnskabet, da Karim Bellarabi var på pletten og sendte bolden i kassen til 1-1, og få minutter senere var han igen på spil.

Her modtog han nemlig bolden et stykke inde i hjemmeholdets felt og bankede flot bolden op i nettaget til tysk føring på 2-1. 

Efter en times spil kombinerede hjemmeholdet sig flot igennem, og bolden havnede for fødderne af Toni Domgjoni, der sendte bolden i kassen til 2-2, og så var det pludselig helt åbent igen. 

Og med godt ti minutter igen fik Zürich vendt kampen på hovedet endnu en gang, da nigerianske Stephen Odey prikkede bolden i kassen tæt under mål. Flot comeback af hjemmeholdet. 

Leverkusen fik aldrig svaret igen, og derfor sikrede Zürich sig en imponerende sejr over Leverkusen, hvilket sender dem alene i spidsen af gruppe A. 

Andreas Maxsø spillede hele opgøret for Zürich i den flotte 3-2-sejr. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0