22/5 2022

Maxsø efter top fire: Næste sæson bliver bedre

Andreas Maxsø er sikker på, at næste sæson bliver bedre for Brøndby, når de spillere, der er i klubben, bliver mere sammenspillet. 

Andreas Maxsø er sikker på, at næste sæson bliver bedre for Brøndby, når de spillere, der er i klubben, bliver mere sammenspillet. 

Superligaen Mesterskabsspil

32. runde
FT

BIF

2 - 1

SIF

17'
1 0
Mathias Kvistgaarden
Mål
64'
2 0
Mathias Kvistgaarden
Mål
90'
2 1
Tobias Salquist
Mål

En hektisk sæson for Brøndby sluttede søndag aften af med en sejr mod Silkeborg, hvilket sendte dem op i top fire i 3F Superligaen. 

Og efter kampen gjorde Andreas Maxsø status på Brøndbys sæson. 

- Vi havde en svær start, og så får vi spillet os op. Vi får også spillet Europa, som giver en masse erfaring. Der kommer en masse nye spiller ind på holdet. Det er et meget nyt hold. Det er klart, så ryger vi ind i perioden, hvor vi vinder ni i streg, og det ser rigtig fint ud. 

- Så kommer vi ind i en svær periode. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt. Når jeg kigger tilbage, så har det været meget op og ned. Omvendt slutter vi fint af. 

- Det er måske naturligt nok. Når man ser det hold, vi havde i sidste sæson, da vi vinder mesterskabet, så var det et hold, der havde spillet sammen sæsonen forinden da. Så jeg er sikker på, at den næste sæson bliver bedre for os. 

Maxsø blev også spurgt ind til sin egen fremtid, men det havde forsvarsspilleren ikke nogen kommentar til. 

Læs også

Niels F. om Europa: Så er sæsonen godkendt

Vilde Kvistgaarden sikrede BIF fjerdepladsen

Se videoen: Lindstrøm er capo på Sydsiden

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0