5/10 2021

Mattsson forbløffet af NEC-fans: Så smukt

Magnus Mattsson er begejstret over fankulturen i Holland og NEC Nijmegen. Ting er virkelig anderledes her i forhold til Danmark, siger han.

Magnus Mattsson er begejstret over fankulturen i Holland og NEC Nijmegen. Ting er virkelig anderledes her i forhold til Danmark, siger han.

Æresdivisionen

11. runde
søndag 13:30

NEC

vs

GRO

I sommer skiftede Magnus Mattsson de trygge rammer i Silkeborg ud med hollandske Nijmegen.

Den 22-årige dansker er så småt ved at finde sig til rette i Æresdivisionen, og han er især begejstret over støtten fra lægterne i kølvandet på Nijmegens 3-1-sejr ude mod Fortuna Sittard i lørdags, hvor 620 NEC-fans var rejst med.

- Den fantastiske støtte fortsætter med at forbløffe mig. Ting er virkelig anderledes her i forhold til Danmark, og fankulturen her appellerer virkelig til mig.

- Jeg kan forstå på folk på kontoret, at nærmest alle kampe allerede er udsolgt. Det er det, man gør det for som fodboldspiller. Det er virkelig smukt, siger Mattsson til klubbens hjemmeside.

Magnus Mattsson skrev i første omgang en treårig kontrakt med Nijmegen, for hvem han hidtil har spillet syv ligakampe og scoret et enkelt mål.

Læs også

Mattsson scorede mod Feyenoord i målfest

Mattsson blev flået ud: Forstår træneren

Mattsson blev ofret mod Ajax: Ikke hans skyld

Magnus Mattsson flået ud i kæmpe Ajax-sejr

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0