11/8 2020

Mata: Var ikke selvtilfredse - FCK spillede godt

Juan Mata mener ikke, at Manchester United-spillerne var selvtilfredse, men FCK-spillerne gjorde det svært for dem, siger han.

Juan Mata mener ikke, at Manchester United-spillerne var selvtilfredse, men FCK-spillerne gjorde det svært for dem, siger han.

Europa League Slutspil

kvartfinale
FT

MUN

1 - 0

FCK

Manchester United måtte ud i forlænget spilletid for at slå FC København ud af Europa League, og det var, fordi københavnerne spillede godt.

Det mener Uniteds Juan Mata, der også melder om træthed hos begge hold.

- Holdet er ret ret fysisk. På denne tid af sæsonen er det vigtigt at vinde kampe som disse. Vi gik videre og bliver i Tyskland i lidt tid, og forhåbentlig kan vi gå hele vejen, siger Juan Mata til BT Sport.

- Begge hold blev lidt trætte, og der var mere plads og flere chancer. De spillede en god gang fodbold, og de fortjener ros. Vi kunne have scoret mere i den forlængede spilletid, men vi er videre.

- Jeg mener ikke, det var selvtilfredshed. De spillede glimrende fodbold i deres sidste kamp. Vi scorede et mål, og det havde selvfølgelig været bedre at score flere, men nu skal vi komme os og finde ud af, hvem vi møder i næste runde.

Semifinalerne spilles 16. og 17. august, og her møder United enten Sevilla eller Wolverhampton.

Læs også

Jens Stage: Vi spillede lige op med United

Stolt Ståle: En af de allerbedste kampe i FCK

Ståle: Tesfaye vil føle sig som DK's største fjols

Stolt FCK-anfører: Falk er Superligaens bedste

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0