23/1 2022

Marginale resultater i BIF: 88 pct. på vippen

Hele 15 ud af Brøndbys 17 Superliga-kampe i efteråret blev afgjort med en margin på højst ét mål. Niels Frederiksen er opmærksom på, hvor tæt det har været.

Hele 15 ud af Brøndbys 17 Superliga-kampe i efteråret blev afgjort med en margin på højst ét mål. Niels Frederiksen er opmærksom på, hvor tæt det har været.

Brøndby fik en sløj start på sæsonen, men fandt i slutningen af efteråret melodien og sluttede med seks sejre på stribe i 3F Superligaen.

Alle seks sejre var dog kun med et enkelt mål, og ser man på alle Brøndbys kampe i Superliga-efteråret, blev kun to af dem afgjort med en margin på mere end ét mål.

Det var et 2-4-nederlag til FC København og en 2-0-sejr over FC Midtjylland, og Niels Frederiksen er helt med på, hvor mange af kampene der har været på vippen.

- Jeg synes jo, at vi spillede et rigtig stærkt efterår. Det er klart, at vi startede lidt skidt i hvert fald pointmæssigt, men tager man de sidste 12 runder af de 17, har vi klaret os bedst – faktisk med afstand.

- Vi har fået fire point mere end det hold, der har klaret sig næstbedst, så det viser jo noget om, at vi egentlig har en trup, som sådan set har præsteret ganske godt og fungerer udmærket, og det var ovenikøbet i et meget intensivt kampprogram med rigtig mange kampe.

- Når det er sagt, skal vi også være opmærksomme på, at der var mange lige kampe. Ud af de otte sejre, vi fik, var syv af dem med ét mål, og så vandt vi en enkelt med to mål. Vi havde tre nederlag, hvor to af dem var med ét mål, og så var én med to mål. Og så var der seks uafgjorte.

- Så det har været ekstremt lige kampe stort set alle sammen, så det er selvfølgelig tæt, men udgangspunktet er, at jeg er fint tilfreds med den trup, fordi de har vist i efteråret, at de faktisk har præsteret til toppen af ligaen. 

- Men den er lige, og der er mange andre dygtige hold, og vi har jo også respekt for, at vores konkurrenter gør det godt, siger Niels Frederiksen.

Brøndby overvintrer på tredjepladsen med fem point op til topholdet FC Midtjylland og tre til FC København på andenpladsen.

De blågule fik lørdag en skidt første testkamp i 2022, da Lyngby vandt med 4-1.

Læs også

Brøndby-kollaps: Lyngby strålede i første test

Efter spekulationer: Uhre ude af Brøndby-test

Gammelby vækker undren: Virkelig god her

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0