20/10 2020

Marcus Rashford sikrede United sejren i Paris

Marcus Rashford blev den store helt for Manchester United, da han med få minutter tilbage af opgøret mod PSG scorede til 2-1 i en kamp, hvor Bruno Fernandes havde åbnet scoringen for gæsterne på et straffespark.

Marcus Rashford blev den store helt for Manchester United, da han med få minutter tilbage af opgøret mod PSG scorede til 2-1 i en kamp, hvor Bruno Fernandes havde åbnet scoringen for gæsterne på et straffespark.

Champions League gruppe H

1. runde
FT

PSG

1 - 2

MUN

23'
0 1
Bruno Fernandes
Mål på straffe
55'
1 1
Anthony Martial
Selvmål
87'
1 2
Marcus Rashford
Mål

I den franske hovedstad begyndte PSG deres færd mod den forjættede triumf i Champions League, som klubben glippede med finalenederlaget til Bayern München i august.

Modstanderen var Manchester United, som med deres semifinalenederlag i Europa League også jagtede europæisk oprejsning i kampen på Parc des Princes.

PSG startede med den kompetente trio bestående af Neymar, Kylian Mbappe og Angel Di Maria i et tremandsangreb, men franskmændenes største trussel kom fra venstre back efter 12 minutter.

Layvin Kursawa fik således bolden for fødderne i feltet på et indlæg. Han fik sendt et lovende skud på mål, men David De Gea diskede op med en flot redning.

I PSG's mål skulle Keylor Navas også forsøge at diske op med en vigtig redning, da Manchester United fik tilkendt et straffespark efter en hård tackling på Anthony Martial af Abdou Diallo.

Og det gjorde costaricaneren, da Bruno Fernandes sendte bolden i højre side – men jublen varede kortvarigt, da dommeren efter et VAR-tjek dømte omspark, da Keylor Navas havde forladt sin linje for tidligt.

I andet forsøg hoppede portugiseren op i luften efter flere små skridt, og fra luften kunne han se Keylor Navas tage et skridt til højre, hvorefter Manchester Uniteds vikarierende kaptajn sendte bolden sikkert i den anden side. 1-0 til Manchester United.

Det lykkedes ikke værterne fra PSG at sende udligningen i netmaskerne bagved en stærkt stående David De Gea, og så kunne de engelske gæster gå til pause med en 1-0-føring.

Fra anden halvlegs start viste Kylian Mbappe eksempler på sine eminente dribleevner, da han snød to Manchester United-spiller i feltet og tvang David De Gea ud i endnu en vigtig redning på stregen.

Det krævede et hovedstød fra Anthony Martial, før PSG kom på måltavlen. På hjørnesparket efter 54 minutter hoppede gæsternes franskmand op for at heade bolden i sikkerhed, men i stedet formåede han at heade bolden i eget net bagved en chanceløs David De Gea. 1-1.

Marcus Rashford tvang efter 68 minutter Keylor Navas ud i en sjælden aktion i anden halvleg, da englænderen efter et hårdt skud ude fra feltet sigtede efter stolpen, som costaricaneren dirigerede bolden udenom.

Det var Manchester United, der kom til de store chancer i kampens sidste minutter. Marcus Rashford opfangede efter 79 minutter bolden fra Bruno Fernandes' blokerede indlæg, og med et kraftfuldt spark med venstrebenet tvang han igen Keylor Navas ud i en flot redning.

Tredje gang var lykkens gang for Marcus Rashford, og efter 87 minutter trak han ind i feltet, og fra en skarp vinkel bankede han bolden langs jorden i nettet ved modsatte stolpe til slutresultatet 2-1 til Manchester United.

59 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0