25/11 2022

Maratonkampe kommer bag på Eriksen: Havde intet hørt

Det kommer bag på Christian Eriksen, at der lægges så mange minutter til kampene under VM i Qatar.

Det kommer bag på Christian Eriksen, at der lægges så mange minutter til kampene under VM i Qatar.

I løbet af de første dage under VM-slutrunden i Qatar har der i mange kampe været usædvanligt mange minutters forlænget spilletid.

De ekstra minutter, som dommerne er blevet bedt om at lægge til for at få mest muligt effektiv spilletid, kommer bag på Christian Eriksen, som forklarer, at det ikke var noget, han og holdet var blevet gjort opmærksom på før slutrunden.

- Det er nyt for os. Vi vidste ikke, at der ville blive lagt så meget tid til.

- Jeg ved ikke, hvornår vi skulle have hørt om det. Vi hørte i hvert fald ikke om det på det dommermøde, vi havde før slutrunden, så vi fandt først ud af det, da vi så kampene.

- Det giver jo det hold, der er bagud en større mulighed for at komme tilbage, Vi kunne godt have brugt mere end fem i vores kamp mod Tunesien, siger Eriksen. 

Landstræner Kasper Hjulmand forklarer, at de ekstra minutter er noget, han medregner, når han justerer på holdet i løbet af kampene.

- Det har været meget anderledes, og det er noget, jeg har med i mine overvejelser, når jeg skifter ud, at det formentlig er otte-ti minutter længere. 

- Jeg ved, at man som spiller også tænker, at man kører på det sidste, når man runder de 90 minutter, men nu kan der godt være ti minutter endnu.

- Der er forskel på lige at skulle klemme ballerne sammen de sidste to, og at der er ti minutter tilbage, så jeg tror også, det gør en forskel på spillerne, siger Hjulmand. 

Danmarks næste kamp er mod Frankrig lørdag klokken 17:00 dansk tid. 

Læs også

Hjulmand hylder Mbappé: Han kan ikke holdes nede

Hjulmand jokede med Ståle: Kan vi låne Haaland til VM?

Hjulmand afviser Lloris-påstand: Ikke drænet af OneLove-debat

Jonas Wind meldes helt klar til VM-brag mod Frankrig

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0