7/1 2022

Mangler Kaba: Belgiere hungrer efter angriber

Sory Kaba er fraværende i OH Leuven på grund af African Cup of Nations, og cheftræner Marc Brys hungrer efter en angriber. Hellere en ny angriber end tre spillere, siger han.

Sory Kaba er fraværende i OH Leuven på grund af African Cup of Nations, og cheftræner Marc Brys hungrer efter en angriber. Hellere en ny angriber end tre spillere, siger han.

1. Division A

24. runde
lørdag 17:15

SER

vs

OHL

Belgiske OH Leuven er i akut angriber-mangel, og det skyldes blandt andet, at klubbens farligste angriber Sory Kaba, lejesvenden fra FC Midtjylland, lige nu er med Guineas landshold for at spille African Cup of Nations.

Derfor har cheftræner Marc Brys da også været meget klar i mælet omkring sine ønsker til bestyrelsen, siger han til Het Nieuwsblad.

- Kunne vi forstærke os andre steder, så ville jeg elske det, men jeg vil hellere lægge alt på en angriber nu. Jeg vil hellere bruge hele budgettet på en angriber end at få spillere til tre forskellige positioner. Det er det, jeg har sagt til bestyrelsen, siger han.

Lige nu ligger den belgiske liga i dvale, men der er ikke lang tid til at OH Leuven møder Mechelen den 15. januar.

- Vi skal helt klart skynde os. Hver dag han kommer senere er en dag for sent for mig. Men det er ikke altid sådan, at man kan få sine ønsker opfyldte. Vi er ikke i panik, for jeg vil hellere hente den rette, end en der ikke lever op til forventningerne, siger Brys og peger på, at spilleren skal kende den belgiske liga.

I OH Leuven er den defensive midtbanespiller Mathieu Maertens topscorer med syv ligamål, mens Kaba noterer sig for fem mål.

Den offensive midtbanespiller Xavier Mercier har scoret tre.

Læs også

FCM: Torp er helt sikkert god nok til Kortrijk

Kaba får to dages karantæne for stempling

Kaba var på glatis: Frygtede det var hans bror

Kaba får ros: Fysisk klar til at starte nu

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0