FC København -Mandagsbold: Planløse FCK mangler det hele Philip Davali/Ritzau Scanpix
26/7 2021

Mandagsbold: Planløse FCK mangler det hele

Andreas Granskov og Mikkel Beckmann kan ikke huske, hvornår de sidst har set et FC København-hold mangle så meget, som holdet gør for tiden.

Andreas Granskov og Mikkel Beckmann kan ikke huske, hvornår de sidst har set et FC København-hold mangle så meget, som holdet gør for tiden.

Europa Conference League Gruppe F

2. runde
torsdag 19:00

FCK

vs

LRI

FC København led søndag et nyt skuffende pointtab i 3F Superligaen, da holdet hjemme i Parken spillede 0-0 mod oprykkerne fra Silkeborg.

FCK's præstation var da heller ikke til mere end det ene point, mener Andreas Granskov, som er en af gæsterne i bold.dk's podcast 'Mandagsbold'.

Granskov har mere end svært ved at se, hvad det er, cheftræner Jess Thorup vil med sit FCK-hold. 

- Der er ingen tvivl om, at de har gode spillere, men der manglede det hele; gejst. genpres, energi, og jeg synes, at Silkeborg relativt let kunne spille sig igennem førstepresset og faktisk komme helt op på FCK’s banehalvdel med få nemme afleveringer. Det var faktisk lidt skræmmende at se.

- Vi har snakket om Jess Thorup, og i går prøvede jeg at sidde og se på, hvad det er for et aftryk, han vil sætte, og hvad han vil stå for, og jeg kunne ikke rigtig lure, hvad det er, han gerne vil, siger Granskov i 'Mandagsbold'.

Han bakkes op af dagens anden gæst Mikkel Beckmann, som har svært ved at huske, hvornår han sidst har set et FCK-hold kæmpe så meget med tingene. 

- Der må godt nok være panderynker hos mange FCK-fans, for jeg kan ikke huske, hvornår jeg senest har kigget på et FCK-hold og bare har tænkt, hvad planen er for det her, og hvor de skal hen. 

- Det kan jo ikke være en proces mere. Det ord skal stoppes. Hvor vil Jess Thorup bringe holdet hen spillemæssigt? Det ligner et hold, som løber med hovedet nede mellem benene og overhovedet ingen selvtillid har.

- Det klinger hult for mig, når man siger, at man er på rette vej, fordi man har slået et upåagtet hviderussisk hold, som ligger nummer 11 i deres liga og sige, at det var vendepunktet, for det blev hverdag tre dage senere, og det er bare nat og dag med FCK, siger Beckmann. 

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Læs også

Mandagsbold: Brøndby tager guldet igen

33 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0