3F Superliga -Mandagsbold: Høj FCK-klasse efter skrækuge Claus Bech/Ritzau Scanpix
27/9 2021

Mandagsbold: Høj FCK-klasse efter skrækuge

Det var imponerende, at FC København kunne rejse sig med en 5-1-sejr mod FC Nordsjælland efter en skrækkelig uge med to nederlag, mener Mikkel Beckmann.

Det var imponerende, at FC København kunne rejse sig med en 5-1-sejr mod FC Nordsjælland efter en skrækkelig uge med to nederlag, mener Mikkel Beckmann.

Superligaen Grundspil

14. runde
søndag 15:00

FCK

vs

VB

FC København vandt søndag med hele 5-1 ude over FC Nordsjælland og satte dermed et punktum for en skrækkelig uge med et nederlag i topbraget mod FC Midtjylland trods overtal og en ydmygelse mod Nykøbing FC i Sydbank Pokalen.

Det var imponerende at se, at FCK så hurtigt fandt tilbage på vindersporet på en endda svær udebane i Farum.

Det mener Mikkel Beckmann, som er en af dagens gæster i bold.dk’s podcast Mandagsbold.

- Efter deres rædselsuge synes jeg, at det er høj, høj klasse at tage til Nordsjælland og ikke bare vinde, men vinde så komfortabelt. Det er der ikke ret mange hold, der gør, siger Beckmann i Mandagsbold.

- Det startede ikke specielt rart for FCN, som måtte skifte målmand inden kampen og få en fuldstændig uprøvet spiller på mål. Det store nederlag var ikke hans skyld, men det er selvfølgelig en halvdårlig forberedelse, at man lige pludselig skal skifte målmand.

- Derudover gik deres anfører og vel nok bedste forsvarsspiller i Kian Hansen ud efter 25 minutter, og så giver det sig selv, at der er sprækker i defensiven, men de havde næppe håbet på, at der kom så mange sprækker.

- Jeg vil dog sende roserne FCK’s vej, for efter denne uge var det ikke ret nemt at tage til Nordsjælland og spille sådan en god gang fodbold, som jeg synes, de gjorde.

I mandagens podcast kommer gæsterne også ind på Brøndbys sejr over AaB, hvor hjemmeholdet trods de tre point på ingen måde imponerede gæsterne.

Du kan finde Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Læs også

Mandagsbold: FCM vandt fortjent i fesen fest

Mandagsbold: BIF-problemer og kloge SIF

Mandagsbold: Stjernerne er tilbage mod Israel

Mandagsbold: Den svære genialitet i Brøndby

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0