3F Superliga -Mandagsbold: FCK-duo er salgsobjekter i SL Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
26/7 2021

Mandagsbold: FCK-duo er salgsobjekter i SL

Mikkel Beckmann vurderer, at Victor Nelsson og Mohammed Daramy er blandt Superligaens mest oplagte salgsemner denne sommer.

Mikkel Beckmann vurderer, at Victor Nelsson og Mohammed Daramy er blandt Superligaens mest oplagte salgsemner denne sommer.

Europa Conference League Gruppe F

2. runde
torsdag 19:00

FCK

vs

LRI

Superliga-profiler som FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana og Brøndbys Jesper Lindstrøm er allerede blevet solgt denne sommer, men måske ryger der flere profiler, inden vinduet lukker.

Og selvom FC København har haltet gevaldigt i de første kampe i sæsonen, kan de næste store salg meget muligt komme fra FCK.

Det vurderer gæsterne i dagens udgave af bold.dk's podcast 'Mandagsbold', Andreas Granskov og Mikkel Beckmann, som begge peger på et par unge FCK-profiler som nogle af ligaens største salgsobjekter.

- Jeg mener blandt andet, det er Daramy i FCK, som jeg dog synes, ville have godt af at få en sæson mere i FCK, siger Granskov til 'Mandagsbold'.

- Han har nogle spidskompetencer, man ikke ser så ofte, og så har han alderen med sig, og hvis der skal mange penge på bordet, er det rigtig vigtigt, at spillerne er unge. 

- Han har fået seniorkampe på højeste niveau i Danmark og har noget x-faktor, som man ikke tit ser.

Dagens anden gæst Mikkel Beckmann peger også på Daramy og mener, at FCK også har en anden spiller i truppen, som tiltrækker sig interesse fra udlandet.

- Jeg har også Daramy, og hvis vi holder os til FCK, tror jeg også, at Victor Nelsson stadig er et salgsobjekt. 

- Han har siddet ude med karantæne i de første to kampe, men jeg tror stadig, det står klart for diverse scouts i Europa, hvad han har leveret tidligere, blandt andet i de europæiske kampe, hvor han var ekstremt stærk og kunne spille op med de bedste spillere i Europa.

- Han var desuden virkelig stærk i U21-EM og er stadig ung, så jeg tror også, at han er et salgsobjekt for FCK, og der har også været følere ude, blandt andet fra Aston Villa mener jeg, som godt kunne være et godt skridt for ham.

Hør hvem de to gæster ellers peger på som oplagte salgsobjekter i Superligaen i seneste udgave af ‘Mandagsbold’.

Du kan finde podcasten Mandagsbold, der er sponseret af MobilePay og Adidas, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.

Læs også

Mandagsbold: Planløse FCK mangler det hele

Mandagsbold: Brøndby tager guldet igen

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0