12/12 2019

Malmö-træner: FCK har alt at tabe

Uwe Rösler forventer et til tider højt pressende FC København-hold, der kommer på banen for at vinde, selvom uafgjort er nok til at sikre avancement.

Uwe Rösler forventer et til tider højt pressende FC København-hold, der kommer på banen for at vinde, selvom uafgjort er nok til at sikre avancement.

Allsvenskan

16. runde
søndag 15:30

MJÄ

vs

MAL

Ét point er alt, hvad FC København har brug for i torsdagens Europa League-brag mod Malmö FF, hvis det skal blive til en billet videre i turneringen.

Malmö er omvendt formentlig tvunget til at vinde kampen for at gå videre, og Malmö-træner Uwe Rösler forsøgte på onsdagens pressemøde at lægge lidt pres på FCK.

- Jeg tror, at FCK til tider vil presse os højt. De vil prøve at vinde kampen, ligesom vi vil. Jeg tror ikke, at Ståle Solbakken vil spille efter uafgjort, siger Rösler og tilføjer:

- De fører gruppen, så vi har alt at vinde, og de har alt at tabe. Jeg forventer en lige kamp mellem to hold, der i starten holder hinanden i skak. Forhåbentlig kan vi spille en anden halvleg, som vi gjorde hjemme mod FCK og Kiev.

Malmö er på en øjeblikkelig andenplads i Europa League-gruppen, men svenskerne vil blive overhalet af Dynamo Kiev, hvis ukrainerne formår at slå bundholdet Lugano.

Begge kampe fløjtes i gang klokken 18.55 torsdag aften.

Læs også

Solbakken: Snakkede med Rosenbergs agent

Malmö-træner: Syg AC er ikke rejst med os

Markus Rosenberg: Jeg afviste FCK i 2014

AC hylder Rosenberg før Parken-punktum

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0