5/12 2021

Malmö-stopper med udløb: Der er interesse

Franz Brorsson kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Malmö, da hans kontrakt udløber til nytår. Der er dog stor interesse for ham, fortæller han.

Franz Brorsson kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Malmö, da hans kontrakt udløber til nytår. Der er dog stor interesse for ham, fortæller han.

Der er nok en del i Malmø, som har tømmermænd denne søndag, efter Malmö FF lørdag kunne fejre det svenske mesterskab efter en ren gyserafslutning på Allsvenskan.

Franz Brorsson kom til Malmö fra Esbjerg tilbage i 2020, men han kan nu have spillet sin sidste kamp for Jon Dahl Tomasson og co., da hans kontrakt udløber til nytår.

Den svenske stopper har tidligere været rygtet til AEK Athen, men Brorsson slår fast, at han ikke er tæt på den græske klub endnu, selvom der er interesse.

- Der vil altid være rygter. Så om det er tæt på eller ej - det er svært at vide. Det kan ændre sig hurtigt. Det er ikke noget super tæt med den klub vil jeg sige, men jeg ved, at der er interesse alligevel, siger Brorsson til Fotbollskanalen og fortsætter.

- Ja, der er tre/fire klubber, der kan være relevante for mig. Vi får se, hvordan det går. Jeg har heller ikke lukket døren til Malmö. Det kan ske meget her i ugerne.

25-årige Franz Brorsson står noteret for 38 kampe i denne sæson for Malmö FF.

Læs også

Malmö om attraktiv Jon Dahl: Der er en uro

AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham

Jon Dahl: Mestre for to måneder siden uden CL

Tidl. SL-stopper efter guld: Skal væk fra MFF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0