1/7 2022

Malmö floppede fælt mod bundhold

Trods en tidlig Malmö-føring nedlagde GIF Sundsvall fra bunden af Allsvenskan det svenske mesterhold og vandt 2-1.

Trods en tidlig Malmö-føring nedlagde GIF Sundsvall fra bunden af Allsvenskan det svenske mesterhold og vandt 2-1.

Allsvenskan

12. runde
FT

SUN

2 - 1

MAL

7'
0 1
Sergio Pena
Mål
14'
1 1
Ronaldo Damus
Mål
31'
2 1
Daniel Stensson
Mål

Det har været en hård omgang for GIF Sundsvall  indtil videre i denne sæson. Holdet havde tabt seks af de syv foregående opgør inden Malmö kiggede forbi til en sjælden gang fredagsbold i Allsvenskan.

Da Sundsvall i weekenden blev ydmyget af AIK Stockholm, kom der hurtigt gang i målscoringen, og det gentog sig denne aften. Allerede efter syv minutter kom Malmö i front.

Sundsvall fik ikke clearet et indlæg fra Jonas Knudsen. I stedet havnede bolden for skøjterne af Sergio Pena, som med et følt spark sendte bolden ind via den fjerneste stolpe.

Så var Malmö i gang på en aften, hvor de foruden Knudsen også havde Anders Christiansen, Søren Rieks og Lasse Nielsen som en del af startelleveren.

Føringen holdt dog ikke længe, for få minutter senere chippede Johan Engblom læderet over Malmö-keeper Johan Dahlin.

Matej Chalus kom ilende tilbage og nåede bolden på stregen, men han sendte sin clearing direkte i fjæset på Ronaldo Damus, som uden at vide af det udlignede til 1-1.

Efter en halv time fik hjemmeholdet igen publikum op af stolene ved Daniel Stensson, som straffede et mislykket forsøg på en clearing og bankede Sundsvall på 2-1.

Malmö, som måtte udskifte en skadet Rieks tidligt i opgøret, havde svært ved at true Sundsvall i anden halvleg. Og således gik det til, at bundholdene højst overraskende fik sæsonens blot tredje sejr mod Malmö.

Det skånske mesterhold har fået en skidt start på sæsonen og er placeret som femmer efter aftenens opgør.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0