1/5 2021

Mainz-direktør: Bo S. bliver definitivt her

Sportsdirektør i Mainz, Christian Heide, advarer andre klubber om at prøve og hente Bo Svensson. Den danske træner er ikke tilgængelig for andre. 

Sportsdirektør i Mainz, Christian Heide, advarer andre klubber om at prøve og hente Bo Svensson. Den danske træner er ikke tilgængelig for andre. 

Bundesliga

1. runde
søn 15. aug 13:30

MAI

vs

RBL

Bo Svensson har virkelig slået sit navn fast det seneste halve års tid, hvor han er på vej til at redde Mainz fra en stensikker nedrykning. 

Det har naturligvis fået andre til spærre øjnene op og med stor sandsynlighed overveje danskeren som en fremtidig træner i en større klub.

Senest ville nogle rygter vide, at han var kandidat til jobbet hos RB Leipzig, der som bekendt gik til Jesse Marsch, efter Julian Nagelsmann annoncerede sit skifte til Bayern München. 

Men Bo Svensson er slet ikke en mulighed for andre klubber. Det slår danskerens klub fast.

- Der er intet prisskilt på Bo Svensson, da han ikke er på markedet, og han vil helt definitivt blive hos Mainz. Holdet har fulgt ham fra dag ét. Troen på klubben kom igen. Han har bragt meget ro til klubben, siger Sportsdirektør i Mainz, Christian Heidel til Sky Sport. 

Mainz har med Bo Svensson som træner fået 28 point i 16 kampe. Forinden havde holdet skrabet seks point sammen i 14 kampe. 

Læs også

Bo Svensson om talenter: Svært at vurdere

Bo Svensson: Mainz er mit drømmejob lige nu

Bo Svensson slog Bayern: Jeg er imponeret

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0