8/12 2022

Maguire lever drømmen: Anfører for United og 52 landskampe

Harry Maguire forsøger ikke at lade sig påvirke af folks holdning, og når han sætter det hele i perspektiv, lever han drengedrømmen.

Harry Maguire forsøger ikke at lade sig påvirke af folks holdning, og når han sætter det hele i perspektiv, lever han drengedrømmen.

FA Cup

4. runde
I morgen 20:00

MUN

vs

REA

Sheffield United, Hull og Wigan.

Det var klubberne, som Harry Maguire indtil 2017 repræsenterede, men så gik turen til Leicester og videre til Manchester United for et rekordbeløb to år senere.

I United er stopperen blevet anfører, og selv om Maguire ofte udsættes for meget kritik for sine præstationer, er han stolt af, hvor langt han er nået.

- Jeg læser ikke ret meget, hvis jeg skal være ærlig. Man samler lidt op hist og her, og måske læser min familie mere end mig. Jeg beder dem om at holde sig fra sociale medier, men det gør de måske ikke, for det er en vane for de fleste nu til dags.

- Jeg læser lidt hist og her, men jeg er 29 år, anfører for Manchester United og har spillet 52 kampe for mit land. Så når jeg ser tilbage på min karriere og sætter alt i perspektiv, lever jeg drengedrømmen. 

- Jeg gør alt, jeg altid har ønsket at gøre, siger Harry Maguire ifølge BBC.

Maguire er i øjeblikket med England i Qatar og forbereder sig til VM-kvartfinalen mod Frankrig på lørdag.

Læs også

Maguire tror på VM-guld: Vi har ændret os siden 2018

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0