22/6 2021

Mæhle og co. nød festen: Var lyst da jeg sov

Joakim Mæhle og resten af landsholdet nød festen i Parken og hyggede også på hotellet efterfølgende, så der var lyst, da hovedet ramt hovedpuden for den energiske back. 

Joakim Mæhle og resten af landsholdet nød festen i Parken og hyggede også på hotellet efterfølgende, så der var lyst, da hovedet ramt hovedpuden for den energiske back. 

Danmark sikrede sig mandag aften avancement efter en underholdende sejr mod Rusland på 4-1, hvilket fik festen til at bryde løs for både de danske spillere og fans. 

Derfor var der heller ikke mange af spillerne, der havde travlt med at komme hjem fra Parken eller i seng, da holdet ramte hotellet i Helsingør om natten, fortæller Joakim Mæhle. 

- Jeg tror egentlig bare, vi har skulle fordøje den her aften.Vi havde ikke så travlt med at komme væk fra Parken i går. Vi havde en fest i omklædningsrummet og en rigtig god aften på hotellet, hvor vi sad og hyggede og prøvede at fordøje det, der var sket. Der var rigtigt mange indtryk.

- Det var i hvert fald lyst, før jeg kom i seng. Tidspunktet kan jeg ikke svare på. Det er jeg ikke helt klar over. Der kommer rigtigt mange indtryk, man lige skal fordøje og ting, man skal svare på. Det er selvfølgelig noget, vi er rigtigt glade for med al den opmærksomhed, vi har fået.

Tirsdag ventede der derfor også en velfortjent fridag, men dog med mulighed for en frivillig omgang træning. 

- Vi har spist morgenmad og frokost sammen. Vi har ikke lavet det helt store. Der er frivillig træning for dem, der har lyst til at træne her til eftermiddag.

Den regner Atalanta-backen dog ikke med at tage del i. 

- Det må vi se på. Jeg tror ikke, den træning er lagt så meget i programmet for min skyld. Vi skal nok lige ud at røre os og gå en tur. Der bliver nok ikke brændt så meget energi af i dag, fortæller Joakim Mæhle. 

Onsdag starter forberedelserne igen, for lørdag venter Wales i Amsterdam til ottendedelsfinalen. 

Læs også

Hjulmand om regnbue-stadion: Brug for det

Offentligt salg til Danmarks EM-kamp i gang

Billetsalget til Danmark-Wales er startet

Overblik: Treer-regnskab og DK's vej videre

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0