22/6 2021

Mæhle: Blev ved med at køre træt russer over

Joakim Mæhle lugtede blod og blev skubbet fremad af Parkens tilskuere, så han blev ved med at køre de trætte russere over. 

Joakim Mæhle lugtede blod og blev skubbet fremad af Parkens tilskuere, så han blev ved med at køre de trætte russere over. 

Efter 4-1-sejren over Rusland talte både Andreas Christensen og landstræner Kasper Hjulmand om den offensive Joakim Mæhle, der nærmest ikke var til at stoppe i sine fremløb fra positionen som venstre wingback.

Det var til trods for, at Danmark bragte sig foran og dermed havde et brugbart resultat, da Belgien også kom i front mod Finland.

Den vilde kulisse i Parken og en træt russisk oppasser gjorde det dog for fristende for Mæhle til, at han kunne holde igen.

- Det tror jeg ikke, man kan lade vær med, når der står 25.000 mennesker og råber på én. Det var en fantastisk aften i går og en kæmpe festdag. Jeg ved ikke, om vi spillede for offensivt.

- Vi lukkede et mål ind på et lidt tyndt straffespark, men scorer heldigvis også fire. Jeg er den type spiller, der heller vil score mål end at forsvare en et-måls føring. 

- Det er en del af min natur og mit spil. Det er svært at sige, hvor jeg har fået energien fra. Jeg tror bare, at når jeg kan mærke, at jeg kan køre min modstander over fysisk, så gør det et eller andet ved mig.

- Så vil jeg bare blive ved med at køre ham over. Man kan se, når ens modstander er træt, og så gør det mig endnu mere sulten for at fortsætte. 

Det kulminerede også med en scoring, da Atalanta-backen krydrede en flot præstation med scoringen til 4-1, efter han netop havde taget et flot løb frem i banen og sat et par trætte russere på sin vej. 

- Passionen i går var utrolig. Stemningen var magisk igen i Parken. Det var ikke kun, da jeg scorede, men hver en duel, som en dansker vandt, blev fejret. I går var endnu en utrolig dag i Parken, fortæller Joakim Mæhle.

Det var Joakim Mæhles tredje scoring i 13 A-landskampe. 

Læs også

Kjær på 110 kampe: Eriksen bad mig vente

Mæhle og co. nød festen: Var lyst da jeg sov

Hjulmand om regnbue-stadion: Brug for det

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0