1/7 2022

Madsen skuffer Lars Lilholt: AGF er det rigtige

Mads Emil Madsen er sikker på, at han har skuffet Lars Lilholt gevaldigt ved at skifte til AGF, men han er ikke i tvivl om, at det er det rigtige.

Mads Emil Madsen er sikker på, at han har skuffet Lars Lilholt gevaldigt ved at skifte til AGF, men han er ikke i tvivl om, at det er det rigtige.

Kald det kærlighed.

Da Mads Emil Madsen spillede i Silkeborg, stod der Lars Lilholt Band på ryggen af ham, fordi bandet var personlig trøjesponsor.

Lilholt har et tæt forhold til Mads Emil Madsen, som dog formentlig har skuffet musikeren gevaldigt denne fredag.

Her er han nemlig skiftet til AGF, som Lilholt tidligere har udtalt, at han ville være træt af at se.

Mads Emil Madsen kalder i et interview med Århus Stiftstidende AGF det rigtige valg, selvom Silkeborg altid vil have en stor plads i hjertet, og han er ikke i tvivl om, at han skuffer Lars Lilholt.

- Det har jeg helt sikkert gjort. Desværre. Jeg er stadig bedste venner med hans søn, så jeg har stadig meget med ham at gøre. 

- Så jeg håber, vi kan få taget en snak, og han kan se det fra min synsvinkel, men glad for det bliver han nok aldrig, siger Mads Emil Madsen til stiften.dk.

Den 24-årige midtbanespiller har skrevet kontrakt til udgangen af 2026 med AGF, som ifølge Ekstra Bladet betaler fem millioner kroner for transferen.

Læs også

Medie: AGF får Mads Emil Madsen til spotpris

Mads Emil Madsen: AGF den fedeste mulighed

AGF henter Mads Emil Madsen hjem

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0