25/9 2021

Målfest giver Brøndby stor selvtillid før AaB

Josip Radosevic oplever en stor tro på tingene i Brøndby efter 8-1-sejren mod Allerød i pokalen, og boostet vil han tage med mod AaB.

Josip Radosevic oplever en stor tro på tingene i Brøndby efter 8-1-sejren mod Allerød i pokalen, og boostet vil han tage med mod AaB.

Europa League Gruppe A

6. runde
torsdag 17:45

SPP

vs

BIF

Brøndby har kun vundet en enkelt af de første ni kampe i 3F Superligaen, men i denne uge fik de trængte mestre for alvor netmaskerne til at blafre.

8-1 endte det mod Allerød fra Danmarksserien i Sydbank Pokalen, og storsejren har givet en stor selvtillid i Brøndby-truppen, oplever midtbaneprofilen Josip Radosevic.

- Jeg synes, vi går ind til kampen mod AaB med en god tro på tingene. Vi fik scoret en del mål mod Allerød, og det var vigtigt for vores selvforståelse, nu hvor vi ikke havde scoret mange mål i kampene forinden. 

- Selvom de spiller i de lavere rækker, så giver det bare noget til et hold at vinde kampe, og derfor er en sejr som den i torsdags også vigtig, i forhold til at møde AaB med masser af selvtillid.

- Hvis man ser på vores situation, så har vi ikke vundet mange kampe. Så jeg tror, at den her sejr kan være med til, at vi kommer tilbage på sejrssporet og får sat nogle gode kampe sammen i 3F Superligaen også. For vi arbejder hårdt, og alle her i truppen vil vinde, siger Radosevic til klubbens hjemmeside.

Brøndby og AaB krydser klinger klokken 18 søndag aften.

Læs også

AaB-stoppper melder sig klar til Brøndby

Avis: Brøndby jagter offensiv Göteborg-juvel

BIF får medhold i appelsag: Straf mindskes

Maxsø: Ny Rostov-træner forpurrede transfer

Brøndby-midt havde ikke regnet med otte mål

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0