15/7 2020

Lyngby-træner: Havde gerne beholdt Corlu

Lyngbys Christian Nielsen føler, at det har været et godt match mellem Rezan Corlu og klubben og havde gerne beholdt midtbanespilleren.

Lyngbys Christian Nielsen føler, at det har været et godt match mellem Rezan Corlu og klubben og havde gerne beholdt midtbanespilleren.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 12:00

LYN

vs

SØN

Rezan Corlu har vist storspil for Lyngby i dele af denne sæson, og Lyngby-træner Christian Nielsen har været begejstret for midtbanespilleren.

Når Lyngby på mandag spiller returopgør mod Hobro, bliver det Corlus sidste kamp for klubben, da han efterfølgende vender retur til Brøndby.

- Jeg gad rigtig godt, at han fortsatte hos os. Det har været et godt makkerskab mellem os og Rezan. Vi har brugt tid på at få Rezan ind på holdet og har været med til at samle ham op.

- Der kom en halvskadet spiller tilbage fra Italien, som vi har været med til at bygge op til det, han er i dag, og nu høster vi frugterne af det, hvilket vi har gjort i noget tid, siger Nielsen til bold.dk om Corlu, som i mandagens 2-1-sejr over Hobro både scorede og lagde op til et mål:

- Det er velfortjent, at Rezan både spillede en god kamp og fik en afgørende fod med i begge scoringer. 

- Brøndby skal være glade for, at de får en dygtig spiller, og jeg ønsker Rezan alt det bedste, når han er færdig her, siger Nielsen til bold.dk.

22-årige Corlu har spillet 47 kampe for Lyngby, scoret ti mål og lavet ti assists.

Læs også

Corlu vil betale Lyngby tilbage med overlevelse

Hobros historie skræmmer ikke Lyngby-træner

Lyngby-helt: Alle arbejder stinkende hårdt

Lyngby fik forrygende udgangspunkt

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0