18/8 2019

Lyngby sender Oskar Snorre til Norge

Det 20-årige målmandstalent Oskar Snorre lejes ude fra Lyngby til Haugesund i Norge resten af året.

Det 20-årige målmandstalent Oskar Snorre lejes ude fra Lyngby til Haugesund i Norge resten af året.

Træningskamp

1. runde
I morgen 11:00

LYN

vs

HIK

Lyngby har lejet den 20-årige målmand Oskar Snorre ud til norske Haugesund for resten af året. Det oplyser klubben søndag aften på sin hjemmeside.

Snorre har spillet 19 kampe for Lyngby i både Superligaen og 1. division, men med ankomsten af Thomas Mikkelsen fra OB er der momentant langt til spilletid.

- Snorre har naturligvis et ønske om at spille kampe oftere, end vi har været i stand til at imødekomme hos os. Det har vi respekt for, og generelt er vi enige i, at Snorre skal spille flere kampe for at udvikle sig, siger sportschef Birger Jørgensen.

- Uanset om Snorre ender med et permanent skifte til en spændende klub eller kommer tilbage med ny energi, så bliver de næste måneder gode for ham.

- Vi glæder os til at følge Snorre i Norge og se, hvor meget han kan rykke sig, for han er stadig en dygtig målmand med et stort potentiale, siger Jørgensen.

Oskar Snorre, der har en lang række kampe på de danske ungdomslandshold, har i forbindelse med lejemålet forlænget sin Lyngby-kontrakt med et halvt år, så den nu løber indtil udgangen af 2020.

Læs også

Lyngby-målmand skal til EM: Forstår det ikke

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0