1/3 2021

Lyngby satte SE på plads med storsejr

Lyngby leverede en stor indsats, da de mandag aften slog SønderjyskE med hele 4-1 i 3F Superligaen.

Lyngby leverede en stor indsats, da de mandag aften slog SønderjyskE med hele 4-1 i 3F Superligaen.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

SØN

1 - 4

LYN

37'
0 1
Magnus Warming
Mål
44'
0 2
Jens Martin Gammelby
Mål
52'
0 3
Jens Martin Gammelby
Mål
83'
1 3
Anders K. Jacobsen
Mål på straffe
84'
1 4
Magnus Kaastrup
Mål

SønderjyskE og Lyngby tørnede mandag aften sammen i 3F Superligaen, hvor begge hold havde vigtige point på spil.

Værterne fra Sønderjylland lå inden opgøret på en sjetteplads, men blev pustet hårdt i nakken af OB, og derfor havde Glen Riddersholms tropper brug for en sejr, hvis de fortsat vil bevare håbet om en top seks-placering.

Gæsterne fra Lyngby var kommet til Sydbank Park med et godt resultat, da de senest spillede 2-2 mod FC København, og det var da også Lyngby, der kom bedst fra start mandag aften.

Efter 37 minutter kunne de nemlig juble, da en storspillende Magnus Warming sparkede Lyngby på 1-0. En stor overraskelse, som faktisk kun blev værre for SønderjyskE kort tid efter.

Her lykkedes det nemlig Jens Martin Gammelby at komme på tavlen til stor jubel for Lyngby-spillerne, der i den grad havde taget Riddersholm og co. på sengen.

Den totale ydmygelse

I anden halvleg skulle SønderjyskE komme bedre ud af startboksen, men den plan faldt i den grad til jorden. Fordi det var faktisk endnu en gang Lyngby, der fik sendt bolden over stregen.

Her slog gæsterne til på en omstilling, hvor Mathias Hebo Rasmussen serverede en perfekt bold for Gammelby, der nu kom på tavlen for anden gang i kampen.

SønderjyskE jagtede en reducering, men der var intet, som fungerede for hjemmeholdet. De havde store problemer med at komme igennem en stærk Lyngby-defensiv, og de gange, hvor det lykkedes, formåede de ikke at blive farlige nok.

Med 18 minutter tilbage af opgøret var Gammelby tæt på sit hattrick, da han sendte et skud kort forbi den ene opstander. En stor mulighed for Lyngby, som kunne have slået det sidste søm i SønderjyskEs kiste.

SønderjyskE fik muligheden for at reducere med 15 minutter igen, da Julius Eskesen tæt under mål var ved at score, men Lawrence Thomas var sikker på stregen.

Men med otte minutter tilbage kom der et lille håb for hjemmeholdet, da SønderjyskEs Anders K. Jacobsen scorede fra pletten, men håbet blev hurtigt slukket igen.

Kort tid efter gjorde Magnus Kaastrup det nemlig til 4-1, og det endte også med at blive kampens resultat.

Dermed endte mandagskampen mellem SønderjyskE og Lyngby med en overraskende storsejr til gæsterne.

Med storsejren står Lyngby nu noteret for 11 point, hvor SønderjyskE derimod falder ud af top seks, da de har en dårligere målscore end OB.

58 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0