21/9 2021

Lyngby-chef før pokalbrag: Presset er på AaB

Lyngbys cheftræner Freyr Alexandersson glæder sig til tirsdagens kamp i Sydbank Pokalen mod formstærke AaB, som han kalder et tophold i dansk fodbold.

Lyngbys cheftræner Freyr Alexandersson glæder sig til tirsdagens kamp i Sydbank Pokalen mod formstærke AaB, som han kalder et tophold i dansk fodbold.

1. division oprykningsspil

30. runde
onsdag 16:30

FCH

vs

LYN

Når Lyngby tager imod AaB i tredje runde af Sydbank Pokalen tirsdag aften, er der lagt op til en udfordrende kamp for hjemmeholdet, som skal forsøge at tøjle et formstærkt AaB-hold.

Ifølge Lyngby-træner Freyr Alexandersson er det en ”fantastisk udfordring”.

- AaB har et godt momentum for tiden, og de har et hold, der kan udrette noget stort i denne sæson i Superligaen. Det bliver en fantastisk udfordring for os som hold at stå overfor et AaB-hold med den kvalitet og form, de viser, siger Freyr Alexandersson til Lyngbys hjemmeside.

Lyngby, som normalt varetager favoritrollen i 1. division som Superliga-nedrykker, skal, ifølge Alexandersson, være klar til at gå til kampen som underdog.

- Denne gang møder vi et tophold i dansk fodbold, og det skal vi selvfølgelig have i baghovedet, når vi møder AaB. Presset er på dem, og vi skal for første gang i sæsonen håndtere at have underdog-rollen og det ikke at være favoritter.

Tirsdagens kamp spilles 18:30 på Lyngby Stadion.

Læs også

Brandvarm Thelander er tvivlsom mod Lyngby

Gytkjær sikrede Lyngby point mod HB Køge

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0