2/3 2021

Lyngby-boss: Vi kan angribe os til succes

Lyngby-træner Carit Falch føler, at mandagens 4-1-sejr over SønderjyskE var et bevis på, at holdet kan overleve ved at gå offensivt til værks.

Lyngby-træner Carit Falch føler, at mandagens 4-1-sejr over SønderjyskE var et bevis på, at holdet kan overleve ved at gå offensivt til værks.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

SØN

1 - 4

LYN

37'
0 1
Magnus Warming
Mål
44'
0 2
Jens Martin Gammelby
Mål
52'
0 3
Jens Martin Gammelby
Mål
83'
1 3
Anders K. Jacobsen
Mål på straffe
84'
1 4
Magnus Kaastrup
Mål

Lyngby tog sæsonens anden sejr i 3F Superligaen, da holdet mandag bankede SønderjyskE med 4-1 på udebane.

Lyngby er med stor afstand det hold i ligaen, som har lukket flest mål ind, men cheftræner Carit Falch føler, at mandagens sejr var et bevis på, at holdet godt kan hente de fornødne resultater ved at turde at spille frisk til. 

- Det gode spil og pointene hænger sammen for os. Vi vil spille fodbold og skabe kampene, og vi tror på, at vi kan angribe os til succes, siger Falch til bold.dk.

- Det er præstationerne, der afgør, om vi får point, og når vi så lægger på i afslutningerne, kommer sejrene også, og det var dejligt.

- Vi beviser med et resultat som dette, at det vi gør, kan være det rigtige, og jeg tror, at folk respekterer og anerkender, hvad vi har gang i.

Lyngby har scoret godt med mål i foråret, hvor holdet har hentet syv point i fem kampe, og Falch glæder sig over, at flere offensive spillere byder sig til med både mål og oplæg. 

- Vi var skarpe. Det var vi også mod FCK, men vi så en kløgt og skarphed i vores afslutninger, som gjorde, at vi scorede de mål, som vi har manglet i noget tid. Det var rart at se, at vi tog det skridt.

- Vi så flere paletter af vores afslutningsspil. Der var flere, der var skarpe, og det betyder rigtig meget at have en hel offensiv, som kan lave målene. Det var rigtig vigtigt, at vores offensive spillere scorede og lavede assists, for det giver selvtillid, siger Falch.

Lyngby får brug for skarphed igen torsdag aften, hvor topholdet FC Midtjylland kommer på besøg. 

Læs også

Lyngby-målscorer vil sende vigtigt signal

Dal Hende: Vi skal helt glemme top seks

Gammelby efter stor triumf: Det var fantastisk

Lyngby satte SE på plads med storsejr

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0