2/6 2020

Lyngby-backs hævede knæ skal scannes

Patrick Da Silvas knæ skal scannes, når det ikke længere er hævet – og Lasse Fosgaard ville Lyngby Boldklub ikke satse med i mandagens kamp mod FC København, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

Patrick Da Silvas knæ skal scannes, når det ikke længere er hævet – og Lasse Fosgaard ville Lyngby Boldklub ikke satse med i mandagens kamp mod FC København, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 13:00

LYN

vs

FCN

Venstreback Patrick Da Silva var egentlig udtaget til Lyngby Boldklubs kamp mod FC København mandag aften, men da startopstillingen blev udleveret, var han ikke med i truppen alligevel.

Han bøvlede således med knæet, afslørede cheftræner Christian Nielsen efter opgøret.

- Hans knæ er hævet op, så det er svært at behandle og diagnosticere, så vi må vente på, at hævelsen falder, og så må en scanning vise, hvor slemt det er, sagde Christian Nielsen.

Lasse Fosgaard, som er fast mand på den modsatte back, var heller ikke med i mandagens opgør.

- Fosgaard kunne godt være tvunget igennem, men risikoen for, at skaden ville springe op og dermed koste flere kampe, var for stor. Vi er kun ved at tage hul på forårssæsonen, så der er for lang vej hjem. Hvis der kun havde været tre kampe tilbage, kunne vi måske have taget chancen.

- Hvis man mister en spillere i fire-fem uger nu, så koster det det samme at vende tilbage igen, og så ville resten af sæsonen være slut. Det var for en høj risiko, siger Christian Nielsen.

Magnus Westergaard tog over på højre back, mens Kasper Jørgensen spillede på venstre back.

- Kampen lå godt til dem. Det er nogle spillere, som kan noget på egen hånd. De truer helt naturligt bagrummet, og det ville vi gerne bruge mod FCK. Vi forsøgte at sætte dem op i en mod en-situationer, og de fik sat lidt liv i tingene. De gjorde det, som vi havde håbet på, siger Nielsen.

Lyngby Boldklub fik dog ikke nok ud af anstrengelserne mandag. Klubben tabte 1-4 til de forsvarende danske mestre.

Læs også

SL-hjemmehold halter: Kun tre sejre i 14 opgør

Lyngby-chef: Hjertet og hjernen diskuterede

FCK dukkede Lyngby i livlig affære

Lyngby sier Andre Riel fra til FCK-kamp

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0