18/1 2022

Lyn-comeback sendte Mainz ud i mørket

Milos Pantovic var en torn i øjet på Mainz, da han med to mål på tre minutter igangsatte det comeback, som sendte Bochum i DFB Cup-kvartfinalen med en 3-1-sejr.

Milos Pantovic var en torn i øjet på Mainz, da han med to mål på tre minutter igangsatte det comeback, som sendte Bochum i DFB Cup-kvartfinalen med en 3-1-sejr.

DFB Pokal

1/8-finale
FT

BOC

3 - 1

MAI

36'
0 1
Karim Onisiwo
Mål
56'
1 1
Milos Pantovic
Mål på straffe
59'
2 1
Milos Pantovic
Mål
79'
3 1
Eduard Löwen
Mål

Bo Svenssons Mainz skulle forsøge at spille sig i DFB Pokal-kvartfinalen. Skulle det lykkes skulle weekendens sejr over Bochum gentages.

Til forskel fra i lørdags var Mainz, der var uden en skadet Marcus Ingvartsen, denne gang på fremmed græs, men det så ikke ud til at genere i de første 45 minutter.

I en generelt stilfærdig første halvleg bragte Mainz sig foran mod slutningen. Manuel Riemann kunne ikke få greb om en afslutning udefra, og da Karim Onisiwo nåede returen først, stod det til 1-0 til Mainz.

I anden halvleg kørte toget dog af sporet for Mainz, som i en hurtig vending ikke bare slap føringen, men også endte med at komme bagud.

Som i weekenden begik Mainz straffespark, men denne gang omsatte Bochum chancen til scoring. Milos Pantovic udlignede til 1-1, og tre minutter senere var serberen på pletten igen.

Denne gang blev Pantovic spillet dybt i en omstilling, og han havde øjnet at Robin Zentner var langt ude af sit mål, så Pantovic løftede bolden i en blød bue hen over hovedet på den strandede Mainz-keeper.

Gæsterne forsøgte at komme tilbage i håbet om at fremtvinge forlænget spilletid, men det håb blev slukket med ti minutter tilbage på klokken. Eduard Löwen prikkede Bochum på 3-1.

De er dermed videre til kvartfinalen, mens Mainz må koncentrere kræfterne om Bundesligaen i resten af sæsonen.
 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0