26/10 2021

Lumb har udløb i Brøndby: Jeg er ikke færdig

33-årige Michael Lumb brænder med egne ord sindssygt meget for at komme ud og vise, at han ikke er færdig som fodboldspiller.

33-årige Michael Lumb brænder med egne ord sindssygt meget for at komme ud og vise, at han ikke er færdig som fodboldspiller.

Superligaen Mesterskabsspil

32. runde
søndag 15:00

BIF

vs

SIF

Brøndby hentede tilbage i januar Michael Lumb i AC Horsens, men venstrebackens spilletid på Vestegnen har været særdeles begrænset.

I forårssæsonen fik Lumb en halvleg mod Randers og et indhop på få minutter mod FCN, mens det i denne sæson kun er blevet til spilletid i pokalkampen mod Allerød.

- Det er aldrig sjovt som fodboldspiller. Man vil jo gerne spille som fodboldspiller. Det er det, vi synes, der er sjovt, så ikke at spille er selvfølgelig ikke særlig sjovt.

- Jeg bliver nødt til at være professionel, gribe mulighederne og kæmpe røven ud af bukserne hver eneste dag til træning. Det kan godt være svært at sætte sig op hver eneste dag, og der så gang på gang bliver kigget én forbi, men sådan er det, siger Michael Lumb i TV3 Sports Offside.

Den rutinerede back har kontraktudløb til nytår, og en forlængelse i Brøndby ligger ikke ligefrem i kortene.

- Jeg brænder sindssygt meget for at komme ud og vise, at jeg er ikke er færdig som fodboldspiller. Jeg synes ikke selv, jeg er færdig. 

- Jeg har nogle år i mig endnu, så længe jeg føler, jeg kan gøre en forskel, og det føler jeg sådan set også, at jeg gør ude i Brøndby til træning. Men jeg får selvfølgelig ikke muligheden for at vise det, og det kunne jeg rigtig godt tænke mig.

- Nu har jeg udløb her om et par måneder, og jeg brænder helt... Det kribler over alt for at komme ud og vise, at jeg ikke er færdig, siger Lumb i Offside.

Michael Lumb har fortid i klubber som AGF, Zenit, Feyenoord, AaB, Freiburg, Bochum og Lyngby, mens det tilbage i 2009 og 2010 også blev til to A-landskampe for Danmark.

Læs også

Lumb om BIF-plads: Hver dag er en kamp

Lumb vil bidrage i BIF: Er 45 min. en chance?

BIF-chef om Lumb: Ingen grund til bekymring

Brøndby-chef: Lumb har et hængeparti

Topmotiveret Lumb vil betale Brøndby tilbage

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0