12/5 2022

Lucas A. trak sig grundet knæet: Blev nervøs

AaB-anføreren Lucas Andersen fortæller, at han lod sig udskifte i kampen mod Randers grundet noget ømhed i knæet, som gjorde ham nervøs.

AaB-anføreren Lucas Andersen fortæller, at han lod sig udskifte i kampen mod Randers grundet noget ømhed i knæet, som gjorde ham nervøs.

Superligaen Mesterskabsspil

30. runde
FT

RAN

2 - 2

AaB

17'
0 1
Milan Makaric
Mål
48'
1 1
Tosin Kehinde
Mål
58'
2 1
Lasse Berg Johnsen
Mål på straffe
65'
2 1
Simon Graves
To gule kort
70'
2 2
Iver Fossum
Mål

Lucas Andersen lod sig udskifte tidligt i anden halvleg af onsdagens kamp mod Randers FC.

Efter kampen forklarede AaB-anføreren ifølge Nordjyske, at han mærkede noget ømhed i sit knæ, og at han derfor ikke turde tage nogen chancer.

- Jeg mærkede noget ømhed omkring knæet, og efter at have været ude i et år blev jeg selvfølgelig en smule nervøs. Derfor valgte jeg at trække mig i stedet for at presse noget igennem i et forsøg på at hjælpe holdet i måske 20 minutter mere. 

- Det er jo en af de erfaringer, man må gøre sig efter det forløb, jeg har været igennem. Det var bedre at sætte sig ned og så give plads til nye kræfter, siger han ifølge lokalavisen.

Det er kun lidt over en måned siden, at Lucas Andersen fik comeback efter at have siddet ude i næsten år med en korsbåndsskade.

Den 27-årige offensivspiller fortæller desuden til Nordjyske, at han ikke vil afskrive sig selv fra at spille sæsonens sidste to kampe.

AaB spiller igen på søndag, hvor Brøndby IF kommer på besøg på Aalborg Portland Park.

Læs også

Randers-kaptajn: Kan ikke bruge det ene point

Vito revser holdkammerat: Han sælger holdet

AaB smed vigtige bronzepoint i RFC-drama

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0