25/5 2021

Lucas A. skadet på ny: Forstår han er påvirket

Inge André Olsen er ked af, at Lucas Andersen mod SønderjyskE blev skadet igen, men det er endnu for tidligt at sige noget om omfanget og udsigterne.

Inge André Olsen er ked af, at Lucas Andersen mod SønderjyskE blev skadet igen, men det er endnu for tidligt at sige noget om omfanget og udsigterne.

Superligaen Nedrykningsspil

32. runde
FT

SØN

0 - 4

AaB

20'
0 1
Tom van Weert
Mål
33'
0 2
Iver Fossum
Mål på straffe
60'
0 3
Rufo
Mål
69'
0 4
Jakob Ahlmann
Mål

Tidligt i mandagens afgørende udekamp mod SønderjyskE humpede Lucas Andersen fra banen, hvilket tydeligvis påvirkede AaB-anføreren, der tidligere har døjet med alvorlige skadesproblemer.

Dagen derpå har AaB endnu ikke vished omkring, hvor alvorligt det er.

- Det er svært for mig at skulle sige for meget, for det er ikke afklaret endnu. Der er undersøgelser, som skal laves, og så får vi vel nogle svar fra lægerne og den medicinske stab efterfølgende, siger sportschef Inge André Olsen til bold.dk.

Har du indtryk af, om det er alvorligt?

- Det kan jeg ikke spekulere i. Det var en vigtig kamp for os at vinde, og så forstår jeg jo, at Lucas er påvirket, når han må gå ud efter ti minutter, og så har der også været nogle skader tidligere.

- Vi ved, at for alt i verden vil Lucas være ude på banen og præstere og hjælpe AaB til at vinde kampe. Når han ikke kan det, er det en stor skuffelse, siger Inge André Olsen.

Efter kampen fortalte AaB-træner Marti Cifuentes følgende om Lucas Andersen og Kasper Kusk, der også blev skadet.

- Vi må se, vi skal have foretaget nogle tests. Det ser værre ud med Lucas end Kusk. Lucas mærkede noget i knæet, og vi må se, hvor slemt det er. Kusk var mere et slag på knæet. Forhåbentlig er de klar til fredag, lød det fra Cifuentes.

AaB spiller fredag Europa-playoff mod AGF.

Læs også

AaB overvejer Thomsen: Altid interessant

Inden playoff: AaB føler sig bedre end AGF

Jacob Rinne slår klubrekord i AaB

AaB ramte sjældent topniveau: Fantastisk

AaB er klar til AGF: Det bliver sjovt

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0