25/9 2021

Lucas A. kæmper på cyklen: Top 100 i verden

Lucas Andersen giver en status på sin genoptræning, hvor han får cyklet en masse og ligger tæt på top 100 i verden i et program, hvor man kan samle point.

Lucas Andersen giver en status på sin genoptræning, hvor han får cyklet en masse og ligger tæt på top 100 i verden i et program, hvor man kan samle point.

For fire måneder siden fik Lucas Andersen og AaB den nedslående melding, at en alvorlig korsbåndsskade vil holde profilen ude i lang, lang tid.

Siden da har Lucas Andersen taget hul på genoptræningen, hvor han er begyndt at løbe igen, og han er generelt meget optimistisk, selvom det er en lang og sej kamp for at komme tilbage.

I et interview med Nordjyske fortæller offensivspilleren også, at han har tilbragt en masse timer på en motionscykel som en del af genoptræningen, og Lucas Andersen konkurrerer i den forbindelse med folk fra hele verden i et program ved navn Zwift.

- Jeg er blevet helt vildt god til netop at cykle. Vi har fået et nyt program, hvor man kan samle point, og der ligger jeg da tæt på top-100 i verden. 

- Jeg ved godt nok ikke, hvor mange der deltager derinde, men der er trods alt et konkurrenceaspekt i det, og det kan jeg jo godt lide, siger Lucas Andersen med et smil til Nordjyske.

Når det gælder udsigterne for et comeback, er de stadig forbundet med en del usikkerhed, men standardsvaret er en skadespause på ni til 12 måneder, lyder det fra Lucas Andersen.

Han glæder sig desuden over AaB's flotte sæsonstart, der placerer nordjyderne på en foreløbig tredjeplads i 3F Superligaen med 18 point for ni kampe.

Søndag gælder det en udekamp mod Brøndby for de bolsjestribede.

Læs også

AaB'er begræder Lucas A-dom: Hård omgang

Kæmpe AaB-bet: Lucas A. er korsbåndsskadet

Lucas A. skadet på ny: Forstår han er påvirket

Lucas Andersen udgået efter slemt vrid

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0