22/7 2020

Loyal AaB'er stopper karrieren

Patrick Kristensen har valgt at stoppe karrieren, når hans kontrakt med AaB udløber denne sommer, meddeler klubben onsdag.

Patrick Kristensen har valgt at stoppe karrieren, når hans kontrakt med AaB udløber denne sommer, meddeler klubben onsdag.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 14:00

AaB

vs

AGF

Han kom til AaB som ungdomsspiller i år 2000, og her 20 år senere lægger Patrick Kristensen støvlerne på hylden.

Den 33-årige højreback har kontraktudløb i AaB efter denne sæson, og han har nu valgt at sige stop, meddeler klubben onsdag morgen.

Patrick Kristensen fik debut i 2005, og sportschef Inge André Olsen sender pæne ord i retning af klublegenden.

- Det er tydeligt at mærke, at Patrick er og har været en vellidt spiller i AaB, og han har i næsten 15 år været en fortræffelig repræsentant for klubben – både på og uden for banen.

- Alene Patricks kampantal for AaB er imponerende, og når man så kan krydre det med to danske mesterskaber og en pokaltitel, så taler karrieren sit eget tydelige sprog

- Vi har stor respekt for, at Patrick nu ønsker at gå en ny vej med sit liv, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, siger Inge André Olsen i en pressemeddelelse.

I denne sæson står Patrick Kristensen noteret for 21 kampe i 3F Superligaen, men på det seneste er han primært blevet brugt som indskifter.

Patrick Kristensen står i alt noteret for hele 367 officielle kampe i AaB-trøjen, hvilket er tiendeflest i klubbens historie.

Læs også

AaB forlænger en måned med fire spillere

AaB's klubmand overvejer klubskifte

AaB skal snakke med veteran og opkomling

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0