25/11 2022

Lloris om sjovt Højbjerg-foto: Først venner efter VM-kamp!

Den franske landsholdskeeper Hugo Lloris fortæller til bold.dk, at han først kan være venner med klubkammeraten Pierre-Emile Højbjerg efter lørdagens VM-kamp.

Den franske landsholdskeeper Hugo Lloris fortæller til bold.dk, at han først kan være venner med klubkammeraten Pierre-Emile Højbjerg efter lørdagens VM-kamp.

Hugo Lloris ser frem til at møde Pierre-Emile Højbjerg, når Danmark og Frankrig krydser klinger ved VM lørdag eftermiddag. 

De to spillere er til dagligt holdkammerater i Tottenham, hvor har opbygget et godt forhold gennem de seneste år.

Men lige så hurtigt et venskab kan blomstre, lige så hurtigt kan det forsvinde, når spillerne går fra klub- til landsholdsregi. 

Pierre-Emile Højbjerg fortalte tidligere på ugen, at han efter Tottenhams sidste kamp inden VM bad Lloris om et fællesbillede som et minde fra dengang, de stadig var venner. 

bold.dk bragte Højbjergs sjove anekdote op på fredagens franske pressemøde og bad Hugo Lloris om at forholde sig til venskabet, der lørdag bliver til rivalisering, når Frankrig og Danmark mødes.

- Vi skal nok være venner efter kampen. Det er bare en kamp i 90 minutter, hvor vi kæmper for vores lande. Kampen er vigtig for begge hold, men vi lægger venskabet på hylden for en stund, men er tilbage efter kampen.

- Vi har et godt venskab, og jeg har kun gode ting at sige om Pierre, hans måde at være på og hans tilgang til spillet. Han er meget vigtig for det danske hold, lød det fra Lloris, der også ser frem til at møde Christian Eriksen.

- Det bliver godt at se ham og Christian igen. Men i de næste 90 minutter er vi ikke holdkammerater, så vi bruger hver især vores energi på vores eget hold i morgen, afsluttede Lloris.

Hugo Lloris forholdte sig desuden også til det store fokus, Danmark har haft på OneLove under VM. Læs mere om det her.

Læs også

Lloris om dansk OneLove-fokus: Kan koste energi

AC roser Giroud: Én af de bedste i verden som opspilspunkt

Fransk journalist fik Wieghorst til at grine: Vil I have hjælp?

Delaney rejser hjem: Kommer igen når vi når langt

Nørgaard i spil som Delaney-afløser: Tvivlsomt om han kan spille fuldtid

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0