14/7 2021

Liverpool-trio træner på halvt blus

Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip er tilbage med Liverpool på træningsbanen under klubbens sommeropstart i Salzburg.

Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip er tilbage med Liverpool på træningsbanen under klubbens sommeropstart i Salzburg.

Premier League

10. runde
lørdag 14:00

LIV

vs

BHA

Liverpool var hårdt ramt på skader i det forgangne år, hvor manager Jürgen Klopp særligt manglede centrale forsvarsspillere.

Det lysner dog forud for den kommende sæson for Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip. Det samme gør sig gældende for Trent Alexander-Arnold, der missede EM på grund af en skade.

Klopp udtaler sig til klubbens officielle hjemmeside omkring de fire tilbagevendende forsvarsprofiler, som fortsat har lidt vej igen.

- Lad os starte her: alle fire ser rigtig godt ud. Det er jeg nødt til at sige. De ser rigtig godt ud.

- Særligt Virgil og Joe kommer ikke til at have dobbelte træningspas med holdet de første dage. De træner to gange dagligt, men anden gang er med Andreas Schlumberger fra rehabilitetsafdelingen, fysioterapeuter og den slags.

Liverpool spiller tirsdag sommerens første uofficielle kampe i form af to 30 minutters kampe mod FC Wacker Innsbruck og VfB Stuttgart.

Læs også

Alexander-Arnold: Hårdt ikke at være med

Van Dijk melder fra til EM: Rigtige beslutning

Klopp tvivler på Van Dijk og Gomez til EM

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0