16/5 2022

LIGE PÅ: Vavro giver kulør til fodboldverden

FC Københavns Denis Vavro med ude med hård kritik af Erik Sviatchenko efter sejren i Randers.

FC Københavns Denis Vavro med ude med hård kritik af Erik Sviatchenko efter sejren i Randers.

Træningskamp

1. runde
I dag 12:00

FEY

vs

FCK

FC København er så tæt på at kunne kalde sig dansk mester, som det overhovedet er muligt. Men Denis Vavro ‘fejrede’ sejren i Randers med - i et interview med BT - at sende en ordentlig svada i retning af FC Midtjylland og specielt anfører Erik Sviatchenko.
- Da jeg kom her, hørte jeg Erik Sviatchenko sige, at han er den bedste spiller i Superligaen. Lad mig sige det direkte til ham, du har aldrig været den bedste Superliga-spiller. I min tid her har du aldrig vundet noget - kun pokalen.

- Jeg ser ham aldrig på banen, han har kun spillet 14 kampe eller sådan, og i vores kampe har jeg slet ikke set ham. Og har han scoret? Nej. Han taler kun. Jeg har spillet i Superligaen i to og et halvt år, og jeg har vundet to mesterskaber. Han har vundet et. Det er forskellen på ham og mig, sagde Vavro blandt andet til BT.

Interviewet bliver også vendt af LIGE PÅ-panelet:

- Jeg er splittet på den. Vi skriger efter folk, der siger noget overraskende. Det giver kulør på fodboldverdenen, men jeg synes, at timingen er forkert, og jeg er ikke specielt meget til dårlige vindere.

- Sviatchenko var ude med nogle udtalelser i november måned, så Vavro har ventet. Det er jeg ikke vild med. Det er en dårlig vinder som venter til, at trofæet er i hus, siger Mikkel Beckmann.

Hør hele debatten i podcasten - som er sponseret af MobilePay og Discovery+ - lige her:

Læs også

LIGE PÅ: FCK skal hente en ny angriber

LIGE PÅ: Jan Bech-interview er en skævert

LIGE PÅ: Smid Babacar på bænken

LIGE PÅ: Wilshere skal væk til sommer

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0