18/7 2022

LIGE PÅ: Sisto er gået fra darling til forhadt

I dagens LIGE PÅ-podcast vender panelet rundens største historie - nemlig Pione Sistos degradering i FC Midtjylland

I dagens LIGE PÅ-podcast vender panelet rundens største historie - nemlig Pione Sistos degradering i FC Midtjylland

Superligaen Kvalifikationsspil

23. runde
fredag 17:00

OB

vs

FCM

Der sprang en bombe lige op til Superliga-sæsonstart, da FC Midtjylland meldte ud, at en af klubbens største stjerner, Pione Sisto, var smidt på U19-holdet, fordi han og agentbroderen Angelo Sisto efter en bænkplads i sidste testkamp fortalte klubben, at han havde mistet tilliden til træner og klub.

- Han sætter sig over holdet og føler sig for god til at sidde på bænken. Jeg ville som holdkammerat have meget mere respekt for ham, hvis han havde brændt banen af i den træningskamp og vist, at han bør starte inde, siger Jesper Christiansen, som specielt i sin FC København-tid var del af et hold fyldt med store stjerner.

- Da jeg spillede under Ståle, ville han heller ikke acceptere, hvis nogle - uanset hvem - satte sig over holdet, fortæller han.

Lasse Fosgaard står også på FC Midtjyllands side i konflikten:

- Som holdkammerat er det svært at acceptere den opførsel. Man kan ikke have det forbehold, at man kun køber ind på projektet, hvis man starter inde, siger Lasse Fosgaard

- Det virker så tonedøvt at gå ud og tale VM osv., når han ikke starter inde. Hans image er gået fra at være en darling til at være en af de mest forhadte spillere, der overhovedet er. Lige nu ligner han et forkælet, lille barn, der ikke får lov at lege med de andre, mener Lasse Fosgaard.

Hele podcasten, som er betalt og sponsoreret af Discovery+ samt MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box, kan høres herunder.

Læs også

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

LIGE PÅ: Brøndby bør hente Mistrati og Wass

LIGE PÅ: Køb Vallys, FCK!

LIGE PÅ: Nægter at tro på Kent Nielsen i AGF

LIGE PÅ: Pione Sisto har aldrig været ringere

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0