15/8 2022

LIGE PÅ: Nyindkøb kan være en bombe i FCK

De danske mestre har hentet Mathew Ryan til målmandsposten, og konsekvenserne af den handel bliver vendt i bold.dk-podcasten LIGE PÅ

De danske mestre har hentet Mathew Ryan til målmandsposten, og konsekvenserne af den handel bliver vendt i bold.dk-podcasten LIGE PÅ

Kamil Grabara er ude med en skade i FCK-buret, og det fik sportsdirektør Peter ‘PC’ Christiansen til at reagere, og i sidste uge hentede han den australske landsholdskeeper Mathew Ryan på en toårig kontrakt.

En signing, der måske kan gøre godt på den korte bane, men ifølge panelet i bold.dk-podcasten LIGE PÅ kan give problemer på den lange.

- Det kan skabe ravage, og det indkøb er en kæmpe bombe, der kan ende med at eksplodere under FCK.

- Hvis Grabara ikke kommer tilbage og står, bliver der ballade. Det kommer ikke til at ende godt, hvor han og Ryan står og holder hinanden i hånden og siger ‘Vi spiller bare hver anden kamp og er glade’, siger Lasse Fosgaard.

Hans medvært - tidligere FCK-keeper - Jesper Christiansen aner faresignalerne på længere sigt, men mener, at handlen sidder lige i skabet.

- Jeg synes, at FCK viser klasse. De har nogle ekstremt vigtige kampe, og de tager ingen chancer. De ved, at Ryan kan levere på højeste niveau, og det virker ikke til, at de stoler på Kalle Johnsson. 

- I de store klubber skal der være to gode keepere, der kæmper om det, mener Christiansen.

Her hele debatten HER

Denne podcast er betalt og sponsoreret af Discovery+ og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Læs også

LIGE PÅ: FCM's trænerjagt virker helt godnat

LIGE PÅ: Pilen peger på CV i Brøndby

LIGE PÅ: David Nielsen kan vende det for OB

LIGE PÅ: Hent Helenius, Brøndby!

LIGE PÅ: OB-træner næste mand på fyringsrampen

LIGE PÅ: FC Midtjylland bør hente FCK-træner

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0