25/7 2022

LIGE PÅ: Har min tvivl om den Sisto-video

I dagens LIGE PÅ-afsnit snakker panelet blandt andet om den Pione Sisto-video, som FC Midtjylland lagde op søndag aften som led i den store forsoning.

I dagens LIGE PÅ-afsnit snakker panelet blandt andet om den Pione Sisto-video, som FC Midtjylland lagde op søndag aften som led i den store forsoning.

Superligaen Kvalifikationsspil

23. runde
fredag 17:00

OB

vs

FCM

Efter en uge i frostboksen på U/19-holdet er Pione Sisto taget til nåde i FC Midtjylland og indgår i den trup, som Bo Henriksen i dag drager til Cypern og på europæisk togt med.

Som led i forsoningsstrategien lagde klubben søndag aften en video op med Pione Sisto, hvor han i en meget personlig besked udtrykker ærgrelse over situationen, han og klubben er havnet i.


I dagens bold.dk-podcast LIGE PÅ stiller panelet imidlertid spørgsmålstegn ved, om det er en oprigtig Sisto, der snakker - og om skårene overhovedet er klinket i Herning.

- Jeg vil rigtig gerne købe ind på den video og håber, at han vil tage skeen i den anden hånd og vise fans, ledelse og medspillere, at han mener det alvorligt, men jeg har mine tvivl, siger Michael Lumb.

Podcasten er betalt og sponsoreret af Discovery+ samt MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Læs også

LIGE PÅ: Sædet under Bo H. begynder at blive varmt

LIGE PÅ: 16-årig Brøndby-talent imponerede vildt

LIGE PÅ: Sisto er gået fra darling til forhadt

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

LIGE PÅ: Køb Vallys, FCK!

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0