18/7 2022

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

I dagens LIGE PÅ-podcast sætter panelet en kritisk lup på Jess Thorups valg om at gå march med fansene tæt på premieren imod Horsens

I dagens LIGE PÅ-podcast sætter panelet en kritisk lup på Jess Thorups valg om at gå march med fansene tæt på premieren imod Horsens

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
søndag 16:00

FCK

vs

FCN

Det så flot ud, da FC Københavns spillere og trænere gik med i den sidste del af den march, som fansene havde arrangeret forud for premieren mod Horsens.

Men det valg kan meget vel have været medvirkende til, at FC København leverede så blodfattig en indsats i 0-1-nederlaget til Horsens, som tilfældet var, mener LIGE PÅ-panelet.

- Det er vigtigt for hele klubben, at vi kommer endnu tættere på København og på vores fans, og fansene vil også altid gerne tættere på spillerne, og det opnår vi på den her måde. 

- Vi går dog ikke med hele vejen fra Kongens Nytorv, for vi skal selvfølgelig også tage hensyn til vores forberedelser til selve kampen, sagde Jess Thorup til FC Københavns hjemmeside om tilslutningen.

Den beslutning vækker ikke begejstring hos LIGE PÅ-panelet i bold.dk-podcasten af samme navn.

- Jeg synes, at det er fantastisk, at de gør det sammen med fansene. Men undervurderede de Horsens ved at gå fanmarch to timer før kamp? 

- For jeg tror ikke, at de havde gjort det, hvis de havde mødt Brøndby eller FC Midtjylland. Det kan have kostet dem tre point, siger Jesper Christiansen og fortsætter:.

- Som spiller havde jeg ikke brudt mig om at skulle have tankerne et andet sted så tæt på kampstart, for selvfølgelig fjerner det fokus fra kampen, når du går og taler med fansene, siger den tidligere FC København-keeper.

Lasse Fosgaard supplerede:

- Det er en ting, de har fundet på oppe på kontoret, og som ikke var sket under Ståle Solbakken. Det er overhovedet ikke noget, der skal ind i spillernes hoveder så tæt på kampstart. Der skal de være inde i deres egen lille klokke.

- Når spillerne går rundt mellem fansene og snakker om, at ‘det bliver fedt i dag, og vi skal vinde med tre-fire mål’, jamen så forplanter det sig til spillerne, som tænker ‘ja, det skal vi jo’, siger Lasse Fosgaard i LIGE PÅ.

Hør hele podcasten, som er betalt og sponsoreret af Discovery+ samt MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box, kan høres herunder.

Læs også

LIGE PÅ: Brøndby bør hente Mistrati og Wass

LIGE PÅ: Køb Vallys, FCK!

LIGE PÅ: Pione Sisto har aldrig været ringere

LIGE PÅ: Wilshere og Babacar de sløjeste køb

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0