1/8 2022

LIGE PÅ: FC Midtjylland bør hente FCK-træner

I dagens bold.dk-podcast LIGE PÅ vender panelet naturligvis fyringen af Bo Henriksen - og peger på, hvem FC Midtjylland bør hente som erstatning.

I dagens bold.dk-podcast LIGE PÅ vender panelet naturligvis fyringen af Bo Henriksen - og peger på, hvem FC Midtjylland bør hente som erstatning.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 15:00

SIF

vs

FCK

Et af Superligaens mest eftertragtede trænersæder er ledig, efter FC Midtjylland i sidste uge fyrede Bo Henriksen.

Nu er trænerjagten gået ind, og i bold.dk-podcasten LIGE PÅ peger Jesper Christiansen og Lasse Fosgaard på, hvem de ville gå efter, hvis de sad i Claus Steinleins stol.

- Jeg kender Jacob Neestrup fra vores fælles fortid i Viborg, og jeg synes, at han ville være oplagt. Han var med til at lægge grundstenen til den succes, Viborg har. - - Han har meget erfaring - også fra FCK - og er vant til at arbejde med store stjerner i FC København. Han er dygtig til at arbejde med unge mennesker, siger Jesper ‘Steinlein’ Christiansen.

Den tidligere FCK-keeper mener dog, at det er mere realistisk, at FC Midtjylland går efter en anden profil i hovedstadsområdet.

- Jeg tror ikke, at FCM henter Neestrup, men hans profil er den helt rigtige. Til gengæld tror jeg, at de henter Niels Frederiksen i Brøndby. Det, han har gjort i Brøndby, er fantastisk - også på tidspunkter, hvor han ikke havde mandskabet til det. Jeg tror, at de ender med at tage ham, mener Christiansen.

Lasse Fosgaard ville hente David Nielsen, hvis han stod i Claus Steinleins sko.

- Han er den mest oplagte, danske træner. Jeg ved godt, at David Nielsens afslutning i AGF ikke var den bedste. Er der nogen, der kan skabe sammenhold, er det ham, siger Fosgaard om sin tidligere træner i Lyngby.

Hør hele podcasten HER:

Podcasten er betalt og sponsoreret af Discovery+ samt MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Læs også

LIGE PÅ: Har min tvivl om den Sisto-video

LIGE PÅ: Sædet under Bo H. begynder at blive varmt

LIGE PÅ: Sisto er gået fra darling til forhadt

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0